«1+1» покаже телепрем'єру біографічної спортивної драми «Пульс»

«1+1» покаже телепрем'єру біографічної спортивної драми «Пульс»

27 Серпня 2021
2036
27 Серпня 2021
14:00

«1+1» покаже телепрем'єру біографічної спортивної драми «Пульс»

2036
Місяць тому стрічка вийшла на екрани кінотеатрів.
«1+1» покаже телепрем'єру біографічної спортивної драми «Пульс»
«1+1» покаже телепрем'єру біографічної спортивної драми «Пульс»

Канал «1+1» покаже телепрем'єру біографічної спортивної драми «Пульс», повідомляє пресслужба.

Стрічка вийде в ефір 29 серпня о 20:10, повтор покажуть 30 серпня о 00:45 з тифлокоментарями. 

Фільм «Пульс» створений на основі реальної історії життя п’ятикратної призерки Паралімпійських ігр Оксани Ботурчук. Він вийшов у кінопрокат 22 липня 2021 року.

За сюжетом, юна спортсменка живе в маленькому містечку і мріє потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, але в результаті автомобільної аварії дівчина отримує важкі травми і стає практично незрячою. Але Оксана не здається: крок за кроком із підтримкою рідних, друзів та тренера вона рухається до своєї мрії, долає перешкоди, щоб перемогти на Паралімпійських іграх.

У ролях: Наталія Бабенко, Станіслав Боклан, Лілія Ребрик, Наталія Доля, Ахтем Сеїтаблаєв, Вікторія Левченко, Олександр Кобзар, Дар’я Баріхашвілі, Роман Ясиновский, Максим Самчик, Сергей Лузановский.

Режисер фільму – Сергій Чеботаренко.

Над виробництвом стрічки працювала кінокомпанія Kinirob, що входить до складу Film.ua Group. 

Проект драми «Пульс» брав участь у конкурсі Міністерства культури на надання державної фінансової підтримки фільмам патріотичного спрямування та став одним із його переможців. Тоді зазначалося, що загальний бюджет фільму складає 31,2 млн грн, у держави творці просили 15,6 млн грн.

Держкіно виділило 400 тис. грн на промо фільму

Права на показ спортивної драми придбав французький дистрибутор TradeMedia, який планує показати фільм у Франції, франкомовній Європі та Африці.

У січні 2021 року стрічка перемогла на Flathead Lake International Cinemafest (США, Полсон), здобувши дві головні нагороди фестивалю – кращий фільм та кращий режисер. Також фільм відібрали до конкурсної програми кінофестивалів у США та Франції.

Фото: пресслужба каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2036
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду