detector.media
27.08.2021 14:00
«1+1» покаже телепрем'єру біографічної спортивної драми «Пульс»
«1+1» покаже телепрем'єру біографічної спортивної драми «Пульс»
Місяць тому стрічка вийшла на екрани кінотеатрів.

Канал «1+1» покаже телепрем'єру біографічної спортивної драми «Пульс», повідомляє пресслужба.

Стрічка вийде в ефір 29 серпня о 20:10, повтор покажуть 30 серпня о 00:45 з тифлокоментарями. 

Фільм «Пульс» створений на основі реальної історії життя п’ятикратної призерки Паралімпійських ігр Оксани Ботурчук. Він вийшов у кінопрокат 22 липня 2021 року.

За сюжетом, юна спортсменка живе в маленькому містечку і мріє потрапити на Олімпійські ігри. Її спортивна кар’єра тільки починається, але в результаті автомобільної аварії дівчина отримує важкі травми і стає практично незрячою. Але Оксана не здається: крок за кроком із підтримкою рідних, друзів та тренера вона рухається до своєї мрії, долає перешкоди, щоб перемогти на Паралімпійських іграх.

У ролях: Наталія Бабенко, Станіслав Боклан, Лілія Ребрик, Наталія Доля, Ахтем Сеїтаблаєв, Вікторія Левченко, Олександр Кобзар, Дар’я Баріхашвілі, Роман Ясиновский, Максим Самчик, Сергей Лузановский.

Режисер фільму – Сергій Чеботаренко.

Над виробництвом стрічки працювала кінокомпанія Kinirob, що входить до складу Film.ua Group. 

Проект драми «Пульс» брав участь у конкурсі Міністерства культури на надання державної фінансової підтримки фільмам патріотичного спрямування та став одним із його переможців. Тоді зазначалося, що загальний бюджет фільму складає 31,2 млн грн, у держави творці просили 15,6 млн грн.

Держкіно виділило 400 тис. грн на промо фільму

Права на показ спортивної драми придбав французький дистрибутор TradeMedia, який планує показати фільм у Франції, франкомовній Європі та Африці.

У січні 2021 року стрічка перемогла на Flathead Lake International Cinemafest (США, Полсон), здобувши дві головні нагороди фестивалю – кращий фільм та кращий режисер. Також фільм відібрали до конкурсної програми кінофестивалів у США та Франції.

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY