detector.media
25.08.2021 11:57
Новий канал оновив дизайн, логотип та бренд-войс
Новий канал оновив дизайн, логотип та бренд-войс
Новим голосом каналу став Влад Волошин – професійний диктор і телеведучий.

Новий канал з 24 серпня оновив свій дизайн та бренд-войс, повідомляє пресслужба.

Медіагрупа StarLightMedia змінила графіку каналу – плашки, прекшоти, пекшоти  та його логотип. 

«Цей дизайн – відповідь на новий стиль життя наших глядачів, на їхні нові запити. Він орієнтований на тих, хто з нами виріс, але при цьому – соковитий, трушний, грайливий. Редизайн каналу – наше бажання подарувати глядачеві ще більше яскравих фарб і гри. Наш логотип тепер грає в інь-ян, постійно переливаючись із одного кольору в інший, не зупиняючись», – розповіла директорка з маркетингу StarLightMedia Олена Мартинова

За словами креативного директора дизайн-бюро StarLightMedia Олександра Антонова, головним орієнтиром у створенні нової концепції було шоу «Хто зверху?» про протистояння чоловіків і жінок.

«Важливо було знайти більш складний, глибокий зелений – основний колір каналу. Яскраві, кислотні відтінки, які були в графіці Нового і які так люблять підлітки, виявилися неактуальні для нової аудиторії. Канал виріс, але залишився таким же веселим, драйвовим і позитивним, тому ми не відмовилися від помаранчевого. У новій графіці до нього в пару додали дуже красивий фіолетовий колір, який надав свіжості і актуальності», – прокоментував він.

Новим голосом каналу став Влад Волошин – професійний диктор і телеведучий. Раніше він вже озвучував проєкти «Від пацанки до панянки», «Дешево та сердито», «Кохання на виживання», «Серця трьох», «Підйом», «Педан Притула Шоу», «Екси».

«Ми провели фокус-групи, в яких тестували більше шести професійних голосів. Влад краще за всіх підійшов за тембром і тональністю. Він приніс в анонси та промо особливу інтонацію, бо кожну фразу пропускає через смисли, грає голосом», – розповіла маркетинг-директорка Нового каналу Ольга Балабан.

Раніше повідомлялось, що на СТБ оновили графіку проєкту «Вікна-новини».

Фото: пресслужба

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY