Мустафа Найєм став радником міністра інфраструктури Кубракова

Мустафа Найєм став радником міністра інфраструктури Кубракова

23 Червня 2021
2170
23 Червня 2021
18:15

Мустафа Найєм став радником міністра інфраструктури Кубракова

2170
Він відповідатиме за напрямок безпеки на транспорті, управління майном та корпоративними правами.
Мустафа Найєм став радником міністра інфраструктури Кубракова
Мустафа Найєм став радником міністра інфраструктури Кубракова

Ексжурналіст та екснардеп Мустафа Найєм підтвердив у коментарі «Детектор медіа», що його призначили радником міністра інфраструктури Олександра Кубракова.

Минулого тижня його представили керівництву Департаменту управління майном та корпоративними правами та Директорату з безпеки на транспорті.

Окрім іншого, пише «Новое время», Мустафа буде відповідати за реформування Державної служби України з безпеки на транспорті. За словами джерел, наразі разом з іншими членами команди Кубракова Найєм готує передачу низки функцій з питань безпеки на транспорті від Міністерства інфраструктури до Національної поліції України.

Також вже проведено низку зустрічей з представниками Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України щодо розв'язання проблемних питань надання дозволів на міжнародні перевезення.

Нагадаємо, що 29 квітня Найєм написав на своїй сторінці у Facebook, що його скоротили з посади заступника генерального директора з управління активами Укроборонпрому.

Мустафу Найєма було призначено на посаду заступника гендиректора Укроборонпрому 11 листопада 2019 року. Зокрема, Найєм відповідав за зв’язки концерну з органами державної влади.

Найєм очолив управління активами і корпоративними правами, де почав підготовку підприємств, в тому числі – проблемних, до корпоратизації.

Фото: Мустафа Найєм / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2170
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду