День Києва: як святкуватимуть зірки і що подивитись у місті за версією телеканалу Київ

День Києва: як святкуватимуть зірки і що подивитись у місті за версією телеканалу Київ

27 Травня 2021
2750
27 Травня 2021
19:06

День Києва: як святкуватимуть зірки і що подивитись у місті за версією телеканалу Київ

2750
Телеканал-тезка славної столиці України пропонує до перегляду концерти, фестивалі, квести і традиційні спортивні свята.
День Києва: як святкуватимуть зірки і що подивитись у місті за версією телеканалу Київ
День Києва: як святкуватимуть зірки і що подивитись у місті за версією телеканалу Київ

Цими вихідними в міста подвійне свято: 29 травня – День столиці, а 30 травня – День Києва.

У столиці відбудеться понад півтори сотні онлайнових і офлайнових спортивних, культурних і розважальних заходів. Усе це можна буде побачити на головному телеканалі столиці у дводенному спецпроекті «Київ. Святковий».

Основними локаціями святкових подій стануть Арка Дружби народів і Співоче поле.

Для глядачів у межах фестивалю Kyiv fan fest влаштують свято Руслана, ТНМК, Kozak System, Ot Vinta!

Традиційний «Пробіг під каштанами» – куди ж без нього. І ще одне прекрасне спортивне свято – вітрильна регата.

Відкриття 50-го ювілейного Molodist Kyiv International Film Festival птішить кіноманів.

Окрім цього, телевізійники підготували й чимало своїх сюрпризів для телеглядачів.

У суботу, 29 травня, святковий ефір із 10:00 до 16:00 вестимуть Євгенія Золотоверха та Марина Зедерко, а з 16:00 до 23:00 – В’ячеслав Соломка.

У неділю, 30 травня, у першій половині дня – Золотоверха з Сергієм Одаренко, а в другій – Василь Климчук з Оленою Вознесенською. Водночас Ігор Сємьонич і Катя Краснікова включатимуться зі Співочого поля під час трансляції Kyiv fan fest.

Також зі спеціальних випусків програми «Київські історії» телеглядачі дізнаються, чому Київ асоціюється з каштанами, а архангел Михаїл вважається покровителем міста.

«KYIV TOUR» розповість цікаві подробиці про київські фонтани й найвідоміші місця, із яких починається знайомство з містом тих, хто вперше сюди приїхав. Проект «Шукай» розповість про міні-скульптурки, що знаходяться в різних куточках столиці, і які місця Києва входять у гру «Кіноквест».

У святковому ефірі глядачі побачать і встановлення рекорду України – стронгмени спробують тягти поїзд метро.

Окрім цього, найкращий спортивний ведучий за версією Асоціації спортивних журналістів Руслан Свірін розповість із місця подій все про знамениту київську парусну регату, а також побуває на турнірі кікбоксерів, який відбудеться під Аркою Дружби Народів. У неділю, 30 травня, у День Києва відбудеться «Пробіг під каштанами».

А телеканал познайомить своїх глядачів із дитиною, на лікування якої вдалося зібрати кошти під час цього традиційного благодійного забігу. Ну і, звичайно ж, буде багато музики.

Глядачі побачать повтор минулорічного концерту на даху, який відбувся під час повного локдауна за участю таких артистів як Кіше, Тарас Тополя, Панчишин, груп «Тонка», Hurtom, KYIVMISTAh, Adam, On и Ona, «Гурт O», Numer 482, Green Grey & Vexlyarskiy та інших.

А ті, хто не зможе потрапити в ці святкові дні на Співоче поле на концерти Kyiv fan fest, побачать виступи артистів в ефірі телеканалу «Київ».У програмі фестивалю 29 травня: виступ Руслани Лижичко, відомої радіоведучої і співачки Соні Сотник, рок-групи з Харкова «Жадан і Собаки», рок-групи з унікальним музичним стилем, який вони самі називають «гуцул-метал», Karna.

Також в концерті візьмуть участь молоді українські гурти ZWYNTAR, «Шмальгаузенъ» і «Ансамбль КЦ».30 травня на сцену на Співочому полі вийдуть: ТНМК – гурт, який виконує музику в стилях реп, хіп-хоп, рок і фанк: Kozak System – рок-гурт, який постійно представляє сучасну Україну на європейських і світових музичних фестивалях; піонери українського поп-панку «Станція мир»; знаменитий гурт із Рівного, лідери рокабілі-сцени Ot Vinta!.

Водночас на «Радіо Київ – 98FM» у День столиці та День Києва підготували для слухачів святковий марафон, який проведуть найнесподіваніші пари радіоведучих.

У гості на радіо поспілкуватися з киянами й заспівати для них прийде, як завжди, багато відомих музикантів.Окрім цього, радіослухачів очікує сюрприз – в ефірі прозвучать виступи вуличних артистів, які розкажуть, як це – збирати гонорар за свою музику в шапки на вулицях і площах Києва. Також слухачі почують найвідомішу пісню про столицю України «Як тебе не любити, Києве мій» у новому та несподіваному аранжуванні у виконанні Ірини Кульшенко.

Уже цієї п’ятниці, 29 травня, у столиці відкриється 50-й, ювілейний Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість». Минулого року його очолив Іван Адамчук і привів нових людей у команду. 

Фото: Vgorode - Vgorode.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду