В Україні запустили інформкампанію до Дня Європи

В Україні запустили інформкампанію до Дня Європи

10 Травня 2021
1723
10 Травня 2021
12:24

В Україні запустили інформкампанію до Дня Європи

1723
Через пандемію COVID-19, другий рік поспіль святкування проходять онлайн.
В Україні запустили інформкампанію до Дня Європи
В Україні запустили інформкампанію до Дня Європи

В Україні 10 травня стартувала інформаційна кампанія до Дня Європи, у межах якої запустили онлайн-марафон #миEUКраїна. Про це повідомили на Євроінтеграційному порталі.

Онлайн-марафон #миEUКраїна завершиться 15 травня, коли відзначатимуть День Європи. Впродовж тижня органи влади ділитимуться в Facebook історіями про те, як вони кожного дня своїми рішеннями втілюють шість базових цінностей Європейського Союзу. Усі історії об’єднають хештегом #миEUКраїна.

«Онлайн-марафоном #миEUкраїна до Дня Європи ми прагнемо показати, як європейські цінності вже сьогодні стають невід’ємною частиною українського світогляду. Вони вже є рамкою, якою ми керуємося у житті. Від державних установ, які провадять людиноорієнтовану політику, і до окремого громадянина, який сортує сміття, прибирає за своїм собакою надворі і з повагою ставиться до заборони їхати автівкою по смузі міського транспорту. Не тільки тому, що за це штрафують, а тому, що це просто "не по-людськи". І "не по-європейськи"», – розповіла віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

Через пандемію COVID-19, другий рік поспіль святкування проходять онлайн.

Нагадаємо, 21 грудня 2020 року в Україні запустили інформаційну урядову кампанію «EUКраїна», метою якої є підвищити обізнаність щодо переваг євроінтеграції та продемонструвати європейські цінності на прикладах щоденного життя українців. У межах кампанії розповідають про шість базових європейських цінностей, розкривають практичний зміст євроінтеграції та переваги, які вона надає.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1723
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду