Зеленський не виконав основні «стадіонні обіцянки» – КВУ

Зеленський не виконав основні «стадіонні обіцянки» – КВУ

19 Квітня 2021
1994
19 Квітня 2021
14:14

Зеленський не виконав основні «стадіонні обіцянки» – КВУ

1994
КВУ зазначив, що косметичні рішення Зеленського щодо проведення реформ не дали необхідного результату.
Зеленський не виконав основні «стадіонні обіцянки» – КВУ
Зеленський не виконав основні «стадіонні обіцянки» – КВУ

Президент України Володимир Зеленський наразі не виконав більшу частину обіцянок, які він давав під час дебатів із п’ятим президентом Петром Порошенком на НСК «Олімпійський» 19 квітня 2019 року. Про це говориться в аналізі Комітету виборців України.

КВУ зазначає, що Зеленський не виконав такі принципові обіцянки, як проведення деолігархізації, зростання добробуту населення, реалізація медичної та інших реформ, припинення війни.

Однак президент досягнув певного прогресу у сфері будівництва доріг, домігся ухвалення законів про імпічмент президента та скасування депутатської недоторканності.

«Станом на сьогодні Володимиру Зеленському не вдалося виконати ключові обіцянки щодо закінчення в Україні війни та зростання добробуту громадян. Натомість, косметичні рішення щодо проведення реформ не дали необхідного результату. Володимир Зеленський не реалізував ті революційні кроки по зміні політичної системи, які він обіцяв як кандидат в Президенти України, зберігши існуючий статус-кво в основних сферах», – заявив голова КВУ Олексій Кошель.

Раніше КВУ повідомляв, що Зеленський не виконав більшість обіцянок, які він дав 24 березня 2019 року в інтерв'ю телеканалу «1+1» будучи ще кандидатом на посаду президента.

Перший тур президентських виборів відбувся 31 березня 2019 року, Зеленський отримав 30,24% голосів виборців, а п'ятий президент Петро Порошенко – 15,95%.  

Перед другим туром, 19 квітня 2019 року, Порошенко та Зеленський провели дебати на стадіоні «Олімпійський». За даними МВС, дебати відбулись у присутності понад 20 тисяч глядачів.

Зазначимо, що дебати на стадіоні не були передбачені законодавством, після «Олімпійського» Порошенко поїхав на «Суспільне», де мали відбутись офіційні дебати, передбачені законом. Однак Зеленський туди їхати відмовився.

Другий тур відбувся 21 квітня 2019 року, за Зеленського проголосувало 73,22% виборців, за Порошенка – 24,45%.

У 2021 році Зеленський залишається лідером президентському рейтингу.

Фото: spoilt.exile/Flickr 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1994
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду