detector.media
06.04.2021 12:52
Управління досліджень «1+1 медіа» очолила Олена Міронова
Управління досліджень «1+1 медіа» очолила Олена Міронова
Також Олена Міронова представлятиме «1+1 медіа» в Індустріальному телевізійному комітеті (ІТК).

Управління досліджень «1+1 медіа» очолила Олена Міронова, медіаекспертка з 24-річним досвідом. Про це повідомляє пресслужба «1+1 медіа».

Ключовими завданнями Олени Міронової та її команди є дослідження й аналіз телевізійної аудиторії, проведення зовнішніх та онлайн досліджень, забезпечення різних структурних підрозділів компанії необхідними аналітичними висновками, якісними та кількісними дослідженнями й рекомендаціями тощо.

Також Олена Міронова представлятиме «1+1 медіа» в Індустріальному телевізійному комітеті (ІТК).

«Для мене честь приєднатися до команди одного з найбільших українських медіахолдингів. Свою мету вбачаю у подальшому розвитку дисципліни аналітики групи "1+1 медіа", щоб допомагати каналам створювати та пропонувати своїм глядачам високоякісний контент, який відповідає як їхнім потребам, так і міжнародним трендам. І тут мій досвід роботи у телевимірах, медіааналітиці та стратегічному плануванні дозволить аналізувати нові виклики та, можливо, підходити до вирішення завдань з несподіваного боку», – зазначила Міронова.

За словами керівника Телевізійного бізнесу «1+1 медіа», члена Правління та генеральний продюсер «1+1 » Максима Кривицького, дослідження у телебаченні – це невід’ємна частина стратегічного планування.

«Впевнений, досвід Олени, її стратегічний погляд і глибоке розуміння цілей і задач у поєднанні з потужною командою Управління досліджень "1+1 медіа" стануть запорукою нових досягнень компанії», – каже Кривицький.

Олена Міронова у медіагалузі з 1997 року, 16 років присвятила рекламі у провідних агенціях Provid, Media Direction Україна, THiNK! McCann Erickson, обіймаючи посади керівника відділу аналітики та досліджень, директора зі стратегічного планування. З 2012 року – Директор з питань дослідження ТВ-аудиторії в ІТК. На рахунку Олени понад 20 винагород Effie Awards – найпрестижнішої премії у галузі маркетингових комунікацій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY