Вийшла у друк книга спогадів «Слово пам'яті про Богдану Костюк»

Вийшла у друк книга спогадів «Слово пам'яті про Богдану Костюк»

27 Березня 2021
2714
27 Березня 2021
14:54

Вийшла у друк книга спогадів «Слово пам'яті про Богдану Костюк»

2714
Журналістка Богдана Костюк померла 7 червня 2020 року на 56-му році життя після кількамісячної тяжкої хвороби. Чверть століття вона віддала Київському бюро «Радіо Свобода» – була його першою координаторкою після офіційного відкриття.
Вийшла у друк книга спогадів «Слово пам'яті про Богдану Костюк»
Вийшла у друк книга спогадів «Слово пам'яті про Богдану Костюк»

Вийшла у друк книга спогадів «Слово пам'яті про Богдану Костюк». Про це у Facebook повідомила одна з упорядників видання Наталка Позняк-Хоменко.

«Неймовірне відчуття – тримати в руках нову книжку. Книжку, яка розповідає про неймовірну людину. Всі, хто знав Богдану Костюк, погодяться зі мною. Книжка стала можливою завдяки поєднанню зусиль багатьох людей. В першу чергу хочу подякувати Надії Верещагіній та Сергію Азєєву з Одеси, які зібрали матеріал і упорядкували це все. Дякую видавництву "Джура" і Василю Ванчурі за дизайн макету, а Леоніду Фінбергу – за сприяння у друкові (і не тільки за це!). Без вас точно нічого не було б», – написала вона.

Книга вийшла накладом у 300 примірників. Із них друк 100 примірників оплатила мама Богдани Костюк, Оксана Любомирівна, а 200 книг потрібно викупити, зазначила Наталка Позняк-Хоменко. Щоб допомогти їй розрахуватись із друкарнею, можна перевести 210 грн на картку ПриватБанку 5168 7559 0497 7721 (Хоменко Ярина Олександрівна).

Також у планах – презентація книги у Києві. Її планують провести після послаблення карантинних обмежень.

Журналістка «Радіо Свобода» Богдана Костюк померла 7 червня 2020 року на 56-му році життя після тяжкої хвороби. Богдана працювала у Київському бюро «Радіо Свобода» 25 років. Вона була його першою координаторкою після офіційного відкриття Бюро. Робила репортажі з Верховної Ради, міжнародних самітів, багато писала про революції, волонтерів і війну.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2714
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду