detector.media
27.03.2021 14:54
Вийшла у друк книга спогадів «Слово пам'яті про Богдану Костюк»
Вийшла у друк книга спогадів «Слово пам'яті про Богдану Костюк»
Журналістка Богдана Костюк померла 7 червня 2020 року на 56-му році життя після кількамісячної тяжкої хвороби. Чверть століття вона віддала Київському бюро «Радіо Свобода» – була його першою координаторкою після офіційного відкриття.

Вийшла у друк книга спогадів «Слово пам'яті про Богдану Костюк». Про це у Facebook повідомила одна з упорядників видання Наталка Позняк-Хоменко.

«Неймовірне відчуття – тримати в руках нову книжку. Книжку, яка розповідає про неймовірну людину. Всі, хто знав Богдану Костюк, погодяться зі мною. Книжка стала можливою завдяки поєднанню зусиль багатьох людей. В першу чергу хочу подякувати Надії Верещагіній та Сергію Азєєву з Одеси, які зібрали матеріал і упорядкували це все. Дякую видавництву "Джура" і Василю Ванчурі за дизайн макету, а Леоніду Фінбергу – за сприяння у друкові (і не тільки за це!). Без вас точно нічого не було б», – написала вона.

Книга вийшла накладом у 300 примірників. Із них друк 100 примірників оплатила мама Богдани Костюк, Оксана Любомирівна, а 200 книг потрібно викупити, зазначила Наталка Позняк-Хоменко. Щоб допомогти їй розрахуватись із друкарнею, можна перевести 210 грн на картку ПриватБанку 5168 7559 0497 7721 (Хоменко Ярина Олександрівна).

Також у планах – презентація книги у Києві. Її планують провести після послаблення карантинних обмежень.

Журналістка «Радіо Свобода» Богдана Костюк померла 7 червня 2020 року на 56-му році життя після тяжкої хвороби. Богдана працювала у Київському бюро «Радіо Свобода» 25 років. Вона була його першою координаторкою після офіційного відкриття Бюро. Робила репортажі з Верховної Ради, міжнародних самітів, багато писала про революції, волонтерів і війну.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY