detector.media
16.02.2021 20:26
«1+1» працює над новим проєктом «Твій день»
«1+1» працює над новим проєктом «Твій день»
Проєктом займається команда «Сніданку з 1+1» та ЖВЛ.

Телеканал «1+1» розпочав роботу над денним шоу у форматі інфотейнмент під назвою «Твій день». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Проєкт виходитиме в ефір по буднях. Ведучі разом із запрошеними гостями і експертами будуть обговорювати головні події дня та давати поради. Вестимуть «Твій день» представники українського шоубізнесу, імена яких поки що не розголошуються. 

Глядачі зможуть напряму комунікувати із проєктом в прямому ефірі за допомогою спеціального інтерактиву та коментарів: ставити питання, пропонувати теми, брати участь у голосуваннях і опитуваннях та інше.

«Відтепер наше спілкування з аудиторією буде практично безперервним. Ми фактично візьмемо глядача за руку і будемо вести його по ефіру з самого ранку і до вечора», – розповів генеральний продюсер «1+1» Максим Кривицький.

Над новим інформаційно-розважальним проєктом працює команда програм «Сніданок з 1+1» та ЖВЛ. «Твій день» також стане дебютом ведучого Єгора Гордєєва у якості продюсера. На посаду шеф-редакторки проєкту запрошено випускову редакторку «Сніданку з 1+1» Людмилу Подлевську.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY