Мінкульт запустив сайт до 150-річчя Лесі Українки

Мінкульт запустив сайт до 150-річчя Лесі Українки

11 Лютого 2021
2256
11 Лютого 2021
13:40

Мінкульт запустив сайт до 150-річчя Лесі Українки

2256
Наразі на сайті розміщена інформація про офіційне відкриття мистецького проєкту «Леся Українка: 150 імен».
Мінкульт запустив сайт до 150-річчя Лесі Українки
Мінкульт запустив сайт до 150-річчя Лесі Українки

Міністерство культури та інформаційної політики 10 лютого запустило сайт з нагоди 150-річчя від дня народження поетеси Леся Українка та мистецький проєкт «Леся Українка: 150 імен».

На сайті 150imenlesi.org публікуватимуть інформацію про заходи, які впродовж 2021 року проводитимуть під егідою Мінкульту та Державного агентства з питань мистецтв та мистецької освіти з нагоди 150-річного ювілею Лесі Українки, а також – про мистецький проєкт «Леся Українка. 150 імен».

«Наразі на сайті розміщена інформація про офіційне відкриття мистецького проєкту "Леся Українка. 150 імен" з нагоди ювілейного року Лариси Петрівни Косач-Квітки. Захід відбудеться у день народження поетеси 25 лютого в Українському Домі і включатиме: експозицію, перформанс, змістовні дискусії на Радіо Леся та Косач Talks, а також презентацію першого повного нецензурованого видання творів Лесі Українки у 14-ти томах. Подію, яка стане справжнім культурно-медійним епіцентром, можна буде відвідати з дотриманням карантинних обмежень 25 лютого за запрошеннями, а з 26 лютого до 8 березня — вхід безкоштовний», – йдеться в повідомленні.

Офіційний сайт створили МКІП та агенція Postmen. На ньому також представлено ювілейний брендинг і digital brand kit, розроблений агенцією Postmen.

Нагадаємо, у грудні 2020 року Міністерство культури та інформаційної політики оголосило конкурси на створення документального фільму та роликів про Лесю Українку

Фото: МКІП

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2256
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду