detector.media
11.02.2021 13:40
Мінкульт запустив сайт до 150-річчя Лесі Українки
Мінкульт запустив сайт до 150-річчя Лесі Українки
Наразі на сайті розміщена інформація про офіційне відкриття мистецького проєкту «Леся Українка: 150 імен».

Міністерство культури та інформаційної політики 10 лютого запустило сайт з нагоди 150-річчя від дня народження поетеси Леся Українка та мистецький проєкт «Леся Українка: 150 імен».

На сайті 150imenlesi.org публікуватимуть інформацію про заходи, які впродовж 2021 року проводитимуть під егідою Мінкульту та Державного агентства з питань мистецтв та мистецької освіти з нагоди 150-річного ювілею Лесі Українки, а також – про мистецький проєкт «Леся Українка. 150 імен».

«Наразі на сайті розміщена інформація про офіційне відкриття мистецького проєкту "Леся Українка. 150 імен" з нагоди ювілейного року Лариси Петрівни Косач-Квітки. Захід відбудеться у день народження поетеси 25 лютого в Українському Домі і включатиме: експозицію, перформанс, змістовні дискусії на Радіо Леся та Косач Talks, а також презентацію першого повного нецензурованого видання творів Лесі Українки у 14-ти томах. Подію, яка стане справжнім культурно-медійним епіцентром, можна буде відвідати з дотриманням карантинних обмежень 25 лютого за запрошеннями, а з 26 лютого до 8 березня — вхід безкоштовний», – йдеться в повідомленні.

Офіційний сайт створили МКІП та агенція Postmen. На ньому також представлено ювілейний брендинг і digital brand kit, розроблений агенцією Postmen.

Нагадаємо, у грудні 2020 року Міністерство культури та інформаційної політики оголосило конкурси на створення документального фільму та роликів про Лесю Українку

Фото: МКІП

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY