detector.media
15.01.2021 18:31
НВ запускає платформу подкастів
НВ запускає платформу подкастів
На платформі будуть зібрані не тільки власні подкасти «Радіо НВ», але й найкращі обрані подкасти провідних ЗМІ України та світу, авторські програми лідерів думок.

Видання НВ повідомило, що запускає платформу подкастів. Про це йдеться в розсилці для передплатників.

«Найближчим часом ми запускаємо платформу подкастів – НВ Подкасти. Формат подкастів є поширеним у світі – мільйони слухачів полюбили його за зручність та можливість поєднувати прослуховування зі своїми повсякденними справами. До речі, колись автором подкасту можете стати й ви – на платформі будуть зібрані не тільки власні подкасти "Радіо НВ", але й найкращі обрані подкасти провідних ЗМІ України та світу, авторські програми лідерів думок. Найчастіше це бесіди або монологи на найрізноманітніші теми: про технології, політику, культуру, науку, стосунки та психологію тощо», - йдеться в повідомленні.

Платформа «НВ Подкасти» створена за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, та має на меті поширення культури споживання інформації у форматі подкастів в Україні.

Наразі мобільний застосунок для прослуховування подкастів знаходиться на стадії бета-тестування, він доступний для iOS та Android. НВ анонсує, що в застосунку з’явиться багато функцій, серед яких поширення подкастів у мессенджерах та соцмережах, підписка на улюблені подкасти, завантаження для прослуховування без використання інтернету тощо.

Раніше повідомлялось, що Amazon купує одного з найбільших видавців подкастів Wondery.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY