Проєкт «Великий Футбол» з 25 жовтня матиме окремий YouTube-канал

Проєкт «Великий Футбол» з 25 жовтня матиме окремий YouTube-канал

24 Жовтня 2020
2618
24 Жовтня 2020
16:42

Проєкт «Великий Футбол» з 25 жовтня матиме окремий YouTube-канал

2618
На YouTube-каналі «Футбол 1/2/3» залишайться хайлайти, студії до і після матчів. А на окремих, диференційованих каналах виходитимуть авторські проєкти.
Проєкт «Великий Футбол» з 25 жовтня матиме окремий YouTube-канал
Проєкт «Великий Футбол» з 25 жовтня матиме окремий YouTube-канал

Проєкт «Великий Футбол» з 25 жовтня матиме окремий YouTube-канал. Про це розповів директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов, передає пресслужба.

«Отримавши можливості самим розвивати YouTube-напрямок, ми прийняли рішення вивести в окремий канал "Великий Футбол". Нам точно мало тільки того, що ми робимо по неділях. У нас достатній потенціал, щоб на щотижневій основі насичувати цей канал різними цікавими матеріалами. Крім програми та інтерв'ю, туди увійдуть ексклюзиви, яких не було в телевізійному ефірі. В принципі, на YouTube-каналі ми можемо робити більше, ніж в телевізійному ефірі. Тому якісь інтерв'ю будуть вельми гострими в оцінках і висловлюваннях. Для цього каналу будуть створені окремі рубрики за участю експертів і журналістів каналу. Відповідно, "Великий Футбол" тепер буде жити не з неділі до неділі, а й щодня в YouTube. Починаючи цей проект вже в найближчу неділю, 25 жовтня, в якості виняткового випадку ми зробимо прямий ефір як на телеканалі, так і в YouTube о 21:20», - розповів Олександр Денисов.

У проєкті відбувся ребрендинг, тож програма вийде в нових кольорах та з оновленою емблемою, з'являться нові рубрики. В одній із них на питання щодо футболу та телеканалу відповідатиме сам Олександр Денисов.

«Ми запустимо окрему рубрику з Вітею Леоненко. Точно хочеться, щоб його було більше. І сам Леоненко цього хоче, йому мало лише неділі. З'явиться рубрика "Денисов Time". Раз в тиждень або раз на два тижні на YouTube-каналі "Великий Футбол" буде живий стрім, де я буду відповідати на питання. Вони стосуватимуться як футболу, так і телеканалу. Уже в наступну п'ятницю, 30 жовтня, о 15:00 дивіться перший "Денисов Time". Будуть рубрики і у Слави Шевчука, у Міші Метревелі. А через кілька місяців з'явиться авторський проєкт Володимира Крамара», - зазначив директор телеканалів.

Денисов розповів, що окремий YouTube-канал для «Великого Футболу» вирішили створити через перевантаженість контентом основного каналу «Футболів».

«З одного боку, YouTube-канал "Футбол 1/2/3" містить максимальну кількість підписників, але обсяг контенту, який туди заливається, настільки величезний, що частину продукту користувач навіть не встигає подивитися. З усією очевидністю було зрозуміло, що якщо ми створимо, крім нашого основного YouTube-каналу, ще кілька паралельних, то, по-перше, ми зберемо більше переглядів, а по-друге, кожен окремий проект отримає свій спонсорський бюджет», - зазначив Денисов.

Спеціально під YouTube планується запуск ще кількох нових проєктів. Один із найближчих - проєкт Ігоря Бурбаса. Але подробиці поки що не повідомляють.

Раніше на YouTube почала виходити програма «ПроФутбол».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2618
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду