detector.media
24.10.2020 16:42
Проєкт «Великий Футбол» з 25 жовтня матиме окремий YouTube-канал
Проєкт «Великий Футбол» з 25 жовтня матиме окремий YouTube-канал
На YouTube-каналі «Футбол 1/2/3» залишайться хайлайти, студії до і після матчів. А на окремих, диференційованих каналах виходитимуть авторські проєкти.

Проєкт «Великий Футбол» з 25 жовтня матиме окремий YouTube-канал. Про це розповів директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов, передає пресслужба.

«Отримавши можливості самим розвивати YouTube-напрямок, ми прийняли рішення вивести в окремий канал "Великий Футбол". Нам точно мало тільки того, що ми робимо по неділях. У нас достатній потенціал, щоб на щотижневій основі насичувати цей канал різними цікавими матеріалами. Крім програми та інтерв'ю, туди увійдуть ексклюзиви, яких не було в телевізійному ефірі. В принципі, на YouTube-каналі ми можемо робити більше, ніж в телевізійному ефірі. Тому якісь інтерв'ю будуть вельми гострими в оцінках і висловлюваннях. Для цього каналу будуть створені окремі рубрики за участю експертів і журналістів каналу. Відповідно, "Великий Футбол" тепер буде жити не з неділі до неділі, а й щодня в YouTube. Починаючи цей проект вже в найближчу неділю, 25 жовтня, в якості виняткового випадку ми зробимо прямий ефір як на телеканалі, так і в YouTube о 21:20», - розповів Олександр Денисов.

У проєкті відбувся ребрендинг, тож програма вийде в нових кольорах та з оновленою емблемою, з'являться нові рубрики. В одній із них на питання щодо футболу та телеканалу відповідатиме сам Олександр Денисов.

«Ми запустимо окрему рубрику з Вітею Леоненко. Точно хочеться, щоб його було більше. І сам Леоненко цього хоче, йому мало лише неділі. З'явиться рубрика "Денисов Time". Раз в тиждень або раз на два тижні на YouTube-каналі "Великий Футбол" буде живий стрім, де я буду відповідати на питання. Вони стосуватимуться як футболу, так і телеканалу. Уже в наступну п'ятницю, 30 жовтня, о 15:00 дивіться перший "Денисов Time". Будуть рубрики і у Слави Шевчука, у Міші Метревелі. А через кілька місяців з'явиться авторський проєкт Володимира Крамара», - зазначив директор телеканалів.

Денисов розповів, що окремий YouTube-канал для «Великого Футболу» вирішили створити через перевантаженість контентом основного каналу «Футболів».

«З одного боку, YouTube-канал "Футбол 1/2/3" містить максимальну кількість підписників, але обсяг контенту, який туди заливається, настільки величезний, що частину продукту користувач навіть не встигає подивитися. З усією очевидністю було зрозуміло, що якщо ми створимо, крім нашого основного YouTube-каналу, ще кілька паралельних, то, по-перше, ми зберемо більше переглядів, а по-друге, кожен окремий проект отримає свій спонсорський бюджет», - зазначив Денисов.

Спеціально під YouTube планується запуск ще кількох нових проєктів. Один із найближчих - проєкт Ігоря Бурбаса. Але подробиці поки що не повідомляють.

Раніше на YouTube почала виходити програма «ПроФутбол».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY