Львівський форум видавців відбудеться в онлайн-форматі

Львівський форум видавців відбудеться в онлайн-форматі

6 Липня 2020
2910

Львівський форум видавців відбудеться в онлайн-форматі

2910
Тема цьогорічного фестивалю — «Перепис населення: знати, хто ми є».
Львівський форум видавців відбудеться в онлайн-форматі
Львівський форум видавців відбудеться в онлайн-форматі

Львівський міжнародний BookForum відбудеться 16-20 вересня, вперше захід пройде в онлайн-форматі. Про це організатори повідомили 6 липня.

Програму формуватимуть 15 тематичних кластерів і спецпроєктів. «Як пандемія змінює наше життя, ритуали і звички, як світ переосмислює цінності, перед якими викликами ми постаємо і як з ними впоратися, як гравцям культури виходити з кризи – про це дискутуватимуть на 27 BookForum. Основним фокусом проєкту буде кожен з нас. Таким чином ми не тільки зможемо зрозуміти один одного і всіх разом, але й як особистості спробуємо віднайти себе у цьому мінливому світі та зробити особливий перепис», – йдеться в повідомленні.

Серед цьогорічних учасників – автори з України,  20 іноземних гостей з 15 країн, лауреати та номінанти Букерівської премії, Гонкурівської премії, Національних виборів читачів та критиків. Однією з головних подій стане трансляція Ночі поезії та музики нон-стоп за участі українських поетів і музикантів з усього світу. 

27 BookForum відбудеться за підтримки Українського культурного фонду та Львівської міської ради.

Нагадаємо, Львівський медіафорум (LMF), який мав відбутися 28-30 травня 2020 року, перенесли на травень 2021 року через пандемію коронавірусу COVID-19. Мистецький арсенал теж вирішив не проводити Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» у 2020 році і переніс його на наступний рік. Натомість Міжнародний книжковий фестиваль «Book Space» вперше відбудеться онлайн – 4 і 5 липня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2910
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду