Надія Савченко дала інтерв'ю російському каналу НТВ

Надія Савченко дала інтерв'ю російському каналу НТВ

24 Травня 2020
11937
24 Травня 2020
15:50

Надія Савченко дала інтерв'ю російському каналу НТВ

11937
Випуск програми із російськими пропагандистськими, антиукраїнськими тезами, а також за участі української військової та політикині Надії Савченко, оприлюднено на YouTube.
Надія Савченко дала інтерв'ю російському каналу НТВ
Надія Савченко дала інтерв'ю російському каналу НТВ

Анонс інтерв'ю канал розмістив у Twitter.

«Вбивця, яку зробили героєм України, а потім ворогом народу. Надія Савченко У подарунок Володимиру Зеленському до річниці його президентства», - так анонсував розмову із нею російський НТВ.

Випуск програми із колишньою нардепкою Надією Савченко вже оприлюднено на YouTube. Із російськими журналістами вона говорила українською.

«Я, звичайно ж, поважаю росіян. Я буду говорити тією мовою, яка буде їм зрозумілою, коли буду говорити з Кремля на широкий загал. Більшість росіян і так розуміє мене, коли я говорю українською», - зазначила Савченко.

В інтерв'ю вона розповідала про корупцію в Україні, п'ятого президента Петра Порошенка та олігарха Олександра Онищенка. Водночас пряму мову Надії Савченко подано окремими висловами.

У програмі також присутні коментарі голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Нестора Шуфрича. 

НТВ – російський телеканал, що належить «Газпром-Медіа» і мовить із державного телецентру «Останкіно».

Надія Савченко – українська військова та політикиня, штурман-оператор вертольота Мі-24 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України, капітан ЗСУ. З липня 2014 до травня 2016 року перебувала в російському СІЗО, у 2015 році отримання звання Героя України.

Савченко була народною депутаткою VIII скликання від партії «Батьківщина» (№1 у списку). 

З 22 березня 2018 року вона перебуває під слідством. Надію Савченко підозрюють у підготовці терористичних актів та держперевороту. За рішенням суду 16 квітня 2019 року звільнена з-під варти.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11937
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду