detector.media
24.05.2020 15:50
Надія Савченко дала інтерв'ю російському каналу НТВ
Надія Савченко дала інтерв'ю російському каналу НТВ
Випуск програми із російськими пропагандистськими, антиукраїнськими тезами, а також за участі української військової та політикині Надії Савченко, оприлюднено на YouTube.

Анонс інтерв'ю канал розмістив у Twitter.

«Вбивця, яку зробили героєм України, а потім ворогом народу. Надія Савченко У подарунок Володимиру Зеленському до річниці його президентства», - так анонсував розмову із нею російський НТВ.

Надежда Савченко: убийца, которую сначала сделали героем Украины, а потом врагом народа.

Смотрите ее первое интервью российскому телеканалу 24 мая в 18:00 на НТВ pic.twitter.com/2e388ZMRWY

— НТВ (@ntvru) May 23, 2020

Випуск програми із колишньою нардепкою Надією Савченко вже оприлюднено на YouTube. Із російськими журналістами вона говорила українською.

«Я, звичайно ж, поважаю росіян. Я буду говорити тією мовою, яка буде їм зрозумілою, коли буду говорити з Кремля на широкий загал. Більшість росіян і так розуміє мене, коли я говорю українською», - зазначила Савченко.

В інтерв'ю вона розповідала про корупцію в Україні, п'ятого президента Петра Порошенка та олігарха Олександра Онищенка. Водночас пряму мову Надії Савченко подано окремими висловами.

У програмі також присутні коментарі голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Нестора Шуфрича. 

НТВ – російський телеканал, що належить «Газпром-Медіа» і мовить із державного телецентру «Останкіно».

Надія Савченко – українська військова та політикиня, штурман-оператор вертольота Мі-24 16-ї окремої бригади армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України, капітан ЗСУ. З липня 2014 до травня 2016 року перебувала в російському СІЗО, у 2015 році отримання звання Героя України.

Савченко була народною депутаткою VIII скликання від партії «Батьківщина» (№1 у списку). 

З 22 березня 2018 року вона перебуває під слідством. Надію Савченко підозрюють у підготовці терористичних актів та держперевороту. За рішенням суду 16 квітня 2019 року звільнена з-під варти.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY