Кабмін записав відеозвернення із закликом залишатись вдома на Великдень

Кабмін записав відеозвернення із закликом залишатись вдома на Великдень

18 Квітня 2020
1249
18 Квітня 2020
15:53

Кабмін записав відеозвернення із закликом залишатись вдома на Великдень

1249
Члени українського уряду розповіли про своє ставлення до свята, традиції, плани.
Кабмін записав відеозвернення із закликом залишатись вдома на Великдень
Кабмін записав відеозвернення із закликом залишатись вдома на Великдень

Відеозвернення опубліковано на офіційній сторінці Кабміну у Facebook.

Міністерка соцполітики Марина Лазебна нагадала, що Великдень - це родинне свято, коли вся сім'я збирається за святковим столом. Міністр у справах ветеранів Сергій Бесараб закликав подумати про мир та майбутнє дітей, здоров'я батьків.

Міністр спорту Вадим Гутцайт розповів, що збирається зателефонувати мамі. За словами міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, йому знайома ситуація, коли у Великдень він не міг бути в церкві через відрядження, тому знає, що свято, перш за все, у душі та серці.

Міністр економічного розвитку Ігор Петрашко зазначив, що для нього Великдень - це зустріч великою родиною та обливаний понеділок.

В.о. міністра культури та інформполітики Світлана Хоменко розповіла, що в її родині завжди готують крашанки, і в усіх «пальці розфарбовані в різні кольори».

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов зазначив, що Великдень - це мождивість побачити рідних та побажати один одному щастя та злагоди. Для міністра інфраструктури Владислава Криклія «улюблена забава» - це бити писанки.

В.о. міністра енергетики Ольга Буславець розповіла, що в цей день згадує своїх батьків, яких вже немає, та відчуває їхню підтримку.

Міністр оборони Андрій Таран закликав телефонувати батькам та рідним. В.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій сказала, що для неї свято - це паска та звук крашанок. Також традиційно б'є крашанки разом із дітьми голова МОЗ Максим Степанов.

Для міністра фінансів Сергія Марченка Великдень - це провести цілий день у колі сім'ї. Для міністра Кабміну Олега Немчінова це свято - можливість обійняти близьких. 

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль закликав зберегти традиції та залишатися вдома.

Зазначимо, що під час карантину не рекомендується вітатися обіймами та ходити один до одного в гості, збиратися великими колективами.

Де дивитись святкові богослужіння, не виходячи з дому, - читайте тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1249
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду