Каннський кінофестиваль перенесли на невизначений термін

Каннський кінофестиваль перенесли на невизначений термін

15 Квітня 2020
1411
15 Квітня 2020
12:17

Каннський кінофестиваль перенесли на невизначений термін

1411
Організатори вивчають можливості проведення кінофестивалю в 2020 році.
Каннський кінофестиваль перенесли на невизначений термін
Каннський кінофестиваль перенесли на невизначений термін

Каннський кінофестиваль у 2020 році відклали на невизначений термін через пандемію коронавірусу COVID-19. Організатори повідомили про таке рішення після того, як 13 квітня президент Франції Еммануель Макрон оголосив про продовження карантину до середини літа. Про це 14 квітня повідомляється на сайті кінофестивалю.

Фестиваль мав відбутися 12-23 травня. Однак через пандемію його вирішили перенести –  говорили про кінець червня або початок липня. Проте після продовження карантину організатори визнали, що не можуть провести фестиваль у цей період.

Зараз вони вивчають всі можливі варіанти, щоб кінофестиваль відбувався в цьому році. Зокрема, вони проводять дискусію з професіоналами в Франції та за кордоном.

«Міжнародна ситуація в галузі охорони здоров'я досі залишається невизначеною. Ми сподіваємося, що зможемо оперативно повідомити про форми, які прийме Каннський фестиваль 2020», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 19 березня 2020 року організатори Каннського кінофестивалю, який мав відбутися 12-23 травня, відклали його на невизначений термін через загрозу поширення коронавірусу. Повідомлялося, що кінофестиваль може пройти наприкінці червня або на початку липня.

Фото:  L. Venance / AFP

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1411
Читайте також
13.05.2020 12:28
Софія Скиба
«Детектор медіа»
1 346
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду