МОЗ та ВООЗ презентували дитячу книжку про боротьбу з пандемією COVID-19

МОЗ та ВООЗ презентували дитячу книжку про боротьбу з пандемією COVID-19

12 Квітня 2020
1496
12 Квітня 2020
10:00

МОЗ та ВООЗ презентували дитячу книжку про боротьбу з пандемією COVID-19

1496
Головні герої твору допомагають дитині зрозуміти емоції, почуття, переживання та усі соціальні незручності, які пов’язані зі світовою пандемією коронавірусу.
МОЗ та ВООЗ презентували дитячу книжку про боротьбу з пандемією COVID-19
МОЗ та ВООЗ презентували дитячу книжку про боротьбу з пандемією COVID-19

Про це повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я України.

Казку «Мій герой – це ти» створили понад 1700 дітей, батьків, опікунів, психологів та педагогів зі 104 країн світу. Вони поділилися своїми історіями та досвідом боротьби з пандемією COVID-19. 

Книгу рекомендовано для читання дорослими дітям, а не для самостійного читання малюками. Її також надрукують та передадуть дитячим онкологічним лікарням і дитячим будинкам в Україні наприкінці квітня.

Книжку «Мій герой – це ти» створили Референтна група Міжвідомчого постійного комітету з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в умовах надзвичайних ситуацій за участі ВООЗ, ЮНІСЕФ, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Бюро ВООЗ в Україні підготувало українську редакцію книжки. Електрона версія доступна за посиланням.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1496
Читайте також
15.03.2020 13:00
Катерина Толокольнікова
для «Детектора медіа»
3 885
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
antimafia
1445 дн. тому
Всё очень просто. Коррумпированные, проворовавшиеся и политически давно обанкроченные мафиозные "власти" (практически во всех странах) больше ничем не могут удержать народы в повиновении, кроме как имитацией защиты от угрозы (в данном случае - от чрезмерно распиаренного коронавируса). Мафия заняла оборону на последнем рубеже. Нам как бы говорят: "Да, мы не можем обеспечить Вам достойный уровень жизни, мы воруем из бюджета и отбираем Ваше имущество, мы бандота, рейдерасты и отморозки. НО!.. Мы же спасаем Ваши жизни!". И предполагается, что за это народы должны возлюбить мафию. А если не возлюбить, то хотя бы бояться.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду