Український фотограф переміг у європейському конкурсі «Фотограф року»

Український фотограф переміг у європейському конкурсі «Фотограф року»

9 Квітня 2020
12112

Український фотограф переміг у європейському конкурсі «Фотограф року»

12112
Вадим Яцун став першим представником України, який переміг у категорії Fashion в конкурсі Professional photographer of the Year.
Український фотограф переміг у європейському конкурсі «Фотограф року»
Український фотограф переміг у європейському конкурсі «Фотограф року»

Український медійний фотограф Вадим Яцун отримав премію Fashion Golden Camera.

«Я щиро радий цій перемозі. Скажу більше, я взагалі не чекав, адже відправляв файли з фотографіями без будь-якої надії. Скажу чесно, що подвійно приємним стало те, що український фотограф вперше переміг в номінації Fashion. В Україні дуже сильні фотографи і, тому, про нас точно повинні знати. Тільки зараз розумію наскільки це важливо брати участь в міжнародних конкурсах. Адже це можливість отримати не тільки справедливу оцінку з зовні, а й отримати колосальну можливість виходу на міжнародний ринок», – сказав пан Яцун.

Переможця обирали серед 300 фотографів з 30 країн Європи.

Нагородження мало відбутися 22 березня 2020 рік у Римі, однак через пандемію коронавірусу COVID-19 захід скасували. Організатори оголосили переможців онлайн.

ДОПОВНЕНО: Вадим Яцун співпрацює з телеканалами Music Box, Новий канал, «1+1», «Україна» та «Інтер». Його роботи публікують в Harper's Bazaar, ELLE, Playboy, XXL, Viva та «Караван». Восени італійський Vogue розмістив спільну роботу Вадима Яцуна і прими-балерини Катерини Кухар. Він також – офіційний фотограф конкурсу «Міс Україна».

Нагадаємо, фіналістами конкурсу World Press Photo 2019 в категорії «Фотографія року» стали Брент Стиртон, Каталіна Мартін-Чіко, Джон Мур, Марко Гуалаццині, Кріс Макграт, Мохаммед Бадра.

Фото: Woman Magazine

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12112
Читайте також
17.02.2020 10:48
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
3 918
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
asava.com.ua
1449 дн. тому
Молодець http://asava.com.ua/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду