detector.media
09.04.2020 13:44
Український фотограф переміг у європейському конкурсі «Фотограф року»
Український фотограф переміг у європейському конкурсі «Фотограф року»
Вадим Яцун став першим представником України, який переміг у категорії Fashion в конкурсі Professional photographer of the Year.

Український медійний фотограф Вадим Яцун отримав премію Fashion Golden Camera.

«Я щиро радий цій перемозі. Скажу більше, я взагалі не чекав, адже відправляв файли з фотографіями без будь-якої надії. Скажу чесно, що подвійно приємним стало те, що український фотограф вперше переміг в номінації Fashion. В Україні дуже сильні фотографи і, тому, про нас точно повинні знати. Тільки зараз розумію наскільки це важливо брати участь в міжнародних конкурсах. Адже це можливість отримати не тільки справедливу оцінку з зовні, а й отримати колосальну можливість виходу на міжнародний ринок», – сказав пан Яцун.

Переможця обирали серед 300 фотографів з 30 країн Європи.

Нагородження мало відбутися 22 березня 2020 рік у Римі, однак через пандемію коронавірусу COVID-19 захід скасували. Організатори оголосили переможців онлайн.

ДОПОВНЕНО: Вадим Яцун співпрацює з телеканалами Music Box, Новий канал, «1+1», «Україна» та «Інтер». Його роботи публікують в Harper's Bazaar, ELLE, Playboy, XXL, Viva та «Караван». Восени італійський Vogue розмістив спільну роботу Вадима Яцуна і прими-балерини Катерини Кухар. Він також – офіційний фотограф конкурсу «Міс Україна».

Нагадаємо, фіналістами конкурсу World Press Photo 2019 в категорії «Фотографія року» стали Брент Стиртон, Каталіна Мартін-Чіко, Джон Мур, Марко Гуалаццині, Кріс Макграт, Мохаммед Бадра.

Фото: Woman Magazine

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY