Військовий кореспондент АР презентує книгу про війну на Донбасі

Військовий кореспондент АР презентує книгу про війну на Донбасі

15 Січня 2020
1814
15 Січня 2020
13:35

Військовий кореспондент АР презентує книгу про війну на Донбасі

1814
Військовий кореспондент The Associated Press Мстислав Чернов 24 січня 2020 року презентує дебютний психологічний роман «Часи сновидінь» про війну на Донбасі.
Військовий кореспондент АР презентує книгу про війну на Донбасі
Військовий кореспондент АР презентує книгу про війну на Донбасі

Про це повідомила PR-менеджерка агенції «Bagels & Letters» Тетяна Ландесман.

Роман «Часи сновидінь» побудований на чотирьох сюжетних лініях: «Долі кількох героїв об’єднує самотність та пошук сенсу життя у світі сучасних українських реалій, глобальної політичної кризи та зламу людської ідентичності. Це книга про внутрішню боротьбу, яка відбувається в кожному з нас. Роман починається з подій російсько-української війни та веде далеко за її межі: до Харкова, що все ще сколихується наслідками революції, в холодну темряву нічних вулиць Праги, в гущавину антиміграційних протестів в Італії, до буддійського монастиря у Мьянмі, Гімалаї. Та це – лише частина роману, робота над яким тривала 8 років і почалася задовго до війни в Україні. Друга його частина – це сни».

Книга вийде друком на початку 2020 року в київському видавництві «Саміт-книга». Презентація книги відбудеться 24 січня в рамках виставки «Виробництво снів, або що пропонує сучасна медіамашина» в арт-центрі Closer (Київ, вул. Нижньоюрківська, 31). До книжкових крамниць роман надійде в січні.

«Часи сновидінь» – дебютний психологічний роман Мстислава Чернова, кореспондента The Associated Press, який працював у зонах конфліктів в Україні, Сирії, Іраку, секторі Газа.

Мстислав Чернов — харків’янин, розпочав міжнародну кар’єру фотографа та відеооператора репортажами з протестів на площі Таксим у Стамбулі. З 2014 року працює на The Associated Press – фіксує події Революції Гідності, висвітлює анексію Криму, війну на Донбасі (одним із перших документує наслідки катастрофи малайзійського літака Boeing 777 рейсу MH17), події в Сирії, Іраку, міграційну кризу у Європі, протести в Гонконзі, Каталонії, Франції. Загалом працював у понад 40 країнах світу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1814
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду