Штаб Байдена попросив американські телеканали не запрошувати Руді Джуліані на ефіри

Штаб Байдена попросив американські телеканали не запрошувати Руді Джуліані на ефіри

30 Вересня 2019
1374
30 Вересня 2019
10:42

Штаб Байдена попросив американські телеканали не запрошувати Руді Джуліані на ефіри

1374
Штаб представника Демократичної партії, колишнього віцепрезидента США Джо Байдена направив низці телеканалів лист, у якому закликав їх не запрошувати на ефіри адвоката Дональда Трампа – Руді Джуліані.
Штаб Байдена попросив американські телеканали не запрошувати Руді Джуліані на ефіри
Штаб Байдена попросив американські телеканали не запрошувати Руді Джуліані на ефіри

Про це повідомляє The Daily Beast.

За інформацією видання, лист було надіслано NBC, News CBS, Fox News та CNN.

Представники штабу Аніта Данн і Кейт Бедінгфілд пояснили, що в своїх виступах Руді Джуліані поширює «теорії змови»: «Ми сьогодні з серйозною стурбованістю пишемо, що ви продовжуєте в ефірі показувати Руді Джуліані, який розповсюджує помилкові, розкриті теорії змови від імені Дональда Трампа. Хоча ви часто фактично перевіряєте його твердження в режимі реального часу, під час обговорень, проте цього вже недостатньо. Надаючи йому ефірний час, ви дозволяєте йому впроваджувати все більш безглузду, необґрунтовану та відчайдушну брехню в національну розмову».

Зазначається, що Руді Джуліані останнім часом був гостем на численних ефірах, під час яких він обговорював роботу Хантера Байдена в Україні та нібито спроби Джо Байдена усунути прокурора України.

У листі представники штабу Джо Байдена зазначили, що Руді Джуліані не державний посадовець та не займає жодної публічної посади, яка б давала йому право висловлюватися в загальнонаціональному ефірі.

Своєю чергою, Руді Джуліані сказав, що цей лист «звучить як звичайна цензура лівого крила».

Нагадаємо, раніше видання The Washington Post повідомило, що в серпні один із працівників Державного апарату США подав офіційну скаргу на президент США, яка стосувалася спілкування із закордонним лідером та «обіцянки» Дональда Трампа. За даними низки медіа, скарга стосується розмови, яка відбулася 25 липня, між Дональдом Трампом і Володимиром Зеленським, у ході якої він нібито переконував президента України в необхідності почати розслідування щодо сина Джо Байдена. Джо Байдена вважають головним конкурентом Дональда Трампа на виборах президента США у 2020 році.

Спікер палати представників США Ненсі Пелосі повідомила, що Палата ініціює офіційне розслідування щодо імпічменту президента США.

Президент США Дональд Трамп 24 вересня повідомив, що погодив публікацію повністю розсекреченої та невідредагованої стенограми його телефонної розмови з Президентом України Володимиром Зеленським. За його словами, стенограма дзвінка з президентом України покаже, що він не погрожував затримати військову допомогу, якщо не буде відкрито розслідування щодо Джо Байдена та його сина. Глава Білого дому додав, що Державний секретар США Майк Помпео отримав дозвіл від українського уряду на оприлюднення стенограми телефонного дзвінка.

25 вересня Білий дім оприлюднив стенограму липневої телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і президентом України Володимиром Зеленським.

Президент Володимир Зеленський очікував, що Білий дім оприлюднять лише свою частину стенограми липневої розмови між ним і президентом США Дональдом Трампом.

Фото: The Daily Beast

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1374
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду