Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Таємниця Марії»

Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Таємниця Марії»

26 Вересня 2019
3831
26 Вересня 2019
18:12

Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Таємниця Марії»

3831
Мелодрама складатиметься з восьми серій. У головній ролі - Анна Кошмал.
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Таємниця Марії»
Канал «Україна» покаже прем'єру мінісеріалу «Таємниця Марії»

Про це повідомляє пресслужба телеканалу «Україна».

Першу серію мінісеріалу «Таємниця Марії» покажуть 30 вересня о 21:00.

У центрі історії – талановита архітекторка та дизайнерка Марія. Вона живе з таємницею. Більше 20 років тому, коли чоловік відбував покарання у в'язниці і, намагаючись її захистити, відмовився від Марії, вона від розпачу кинулася в нові стосунки - із одруженим Михайлом. Родину вони не створили, але результатом пристрасного роману стала донька.

Щоб зберегти свою теперішню родину і пов'язане з нею благополуччя, Михайло наважився на злочин, який не тільки зруйнував життя дівчини, але й породив безліч таємниць у долях героїв.

«Таємниця Марії» розповість історію тривалістю близько 30 років.

У картині зіграли: Анна Кошмал, Владислав Нікітюк, Юлія Першута, Дарія Легейда, Леся Самаєва, Павло Баршак, Олексій Яровенко, Валерій Ніколаєв, Олексій Зубков, Аліса Лушина, Данило Мірешкін, Тарас Цимбалюк, Мирослава Філіппович, Юрій Гребельник та інші.

Режисер-постановник - Микола Михайлов. Оператор-постановник – Антон Ткаченко. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Вадим Жук.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалися компанії «Фільмстрім» і Vileton Films. Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Раніше повідомлялось, що канал «Україна» покаже прем’єру серіалу «Улюблені діти».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3831
Читайте також
20.09.2019 12:08
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 759
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду