Держкомтелерадіо оголосив три тендери на 3,4 млн гривень

Держкомтелерадіо оголосив три тендери на 3,4 млн гривень

10 Вересня 2019
1221
10 Вересня 2019
18:25

Держкомтелерадіо оголосив три тендери на 3,4 млн гривень

1221
9 вересня Держкомтелерадіо розмістив на сайті Державних закупівель оголошення про проведення трьох закупівель. Кінцевий строк для подання пропозицій на тендери – 24 вересня.
Держкомтелерадіо оголосив три тендери на 3,4 млн гривень
Держкомтелерадіо оголосив три тендери на 3,4 млн гривень

Про це повідомляє пресслужба Держкомтелерадіо.

Так, шляхом відкритих електронних торгів планують купити послугу з проведення загальнонаціонального соціологічного дослідження. Воно має відстежити зміни у ставленні громадськості щодо підтримки НАТО і державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції. Очікувана вартість закупівлі – 400 тис. грн. 

Також Держкомтелерадіо має намір закупити послуги з організації та проведення двох інформаційних кампаній.

Перша розрахована на громадян найбільших європейських держав-членів НАТО та держав, що межують з Україною, з метою формування позитивного ставлення до України. Кампанія має пропагувати переваги тісних взаємовідносин цих країн з Україною.

Друга інформаційна кампанія – про переваги співпраці Україна-ЄС, розрахована на громадян держав-членів ЄС, зокрема тих, що межують з Україною.

Очікувана вартість закупівель цих послуг – 1,5 млн грн кожна.

До участі у тендері запрошуються інформаційні агентства, які мають досвід реалізації інформаційних, комунікаційних, роз’яснювальних кампаній для закордонної аудиторії, зокрема таргетованого розміщення аудіовізуальної продукції у соціальних мережах.

Раніше Держкомтелерадіо оголошував тендери на проведення двох інформкампаній щодо НАТО та ЄС вартістю понад 7 млн грн.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1221
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду