Держкомтелерадіо оголосив тендери на проведення двох інформкампаній вартістю понад 7 млн грн

Держкомтелерадіо оголосив тендери на проведення двох інформкампаній вартістю понад 7 млн грн

27 Травня 2019
1472
27 Травня 2019
19:25

Держкомтелерадіо оголосив тендери на проведення двох інформкампаній вартістю понад 7 млн грн

1472
Державний комітет телебачення і радіомовлення України за результатами тендерів замовить інформаційні кампанії щодо НАТО та євроінтеграції. Прийом пропозицій триватиме до 10 червня 2019 року.
Держкомтелерадіо оголосив тендери на проведення двох інформкампаній вартістю понад 7 млн грн
Держкомтелерадіо оголосив тендери на проведення двох інформкампаній вартістю понад 7 млн грн

Про це повідомляється на сайті Держкомтелерадіо.

Оголошення та тендерну документацію розміщено на сайті Держзакупівлі.Онлайн.

На Всеукраїнську інформаційно-роз'яснювальну кампанію про поступи України на шляху до євроатлантичної інтеграції (щодо впровадження демократичних реформ, використання потенціалу та практичної допомоги держав-членів НАТО) комітет планує витратити 3 млн 430 тис. грн.

На інформкампанію, яка має поліпшити поінформованість громадян про результати проведення реформ та інституційних змін в Україні як складових євроінтеграційного процесу, - комітет запланував 3 млн 700 тис. грн.

Крім того, Держкомтелерадіо замовить організацію та проведення тренінгів та семінарів для ЗМІ щодо протидії гібридним загрозам у рамках діяльності платформи «Україна - НАТО» з вивчення досвіду протидії гібридній війні. Очікувана вартість - 500 тис. грн. Передбачається, що місцем проведення семінарів стануть Одеса, Харків, Краматорськ, Львів, Чернігів. Час проведення – липень-жовтень.

Завданням семінарів та тренінгів є надання необхідних знань журналістам місцевих ЗМІ, представникам громадських організацій, органів влади щодо засобів запобігання, виявлення та протидії гібридним загрозам, зокрема, в інформаційній сфері.

Як відомо, у березні 2019 року через систему «Прозоро» Держкомтелерадіо оголосив аналогічні тендери на проведення двох інформаційних компаній щодо НАТО та запровадження європейських стандартів у країнах ЄС на суму 7 мільйонів 940 тисяч.

Як вже повідомляв «Детектор медіа», торік у комітету не вийшло провести торги з вибору підрядника соціологічного дослідження щодо ставлення громадськості до вступу України в НАТО (400 тис. грн) та організаторів конкурсу на найкращу публікацію у друкованих засобах інформації, теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції.

Нагадаємо, у 2018 році Держкомтелерадіо за результатами тендерів уклав дві результативні угоди з мільйонними бюджетами на проведення інформаційних компаній щодо НАТО (2 млн 499 тис. грн) та щодо «результатів впровадження реформ та інституційних перетворень в Україні, як складової євроінтеграційного процесу» (2 млн 987 тис. 654 грн). Переможцем обох тендерівстало ТОВ «Український інститут розвитку медіа» медіаменеджерки Олени Громницької, яка в минулому з-поміж іншого працювала в холдингу «Главред-медіа» разом із Олегом Наливайком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1472
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду