«Еспресо» у новому сезоні запустить проєкти Романа Скрипіна і Вахтанга Кіпіані

«Еспресо» у новому сезоні запустить проєкти Романа Скрипіна і Вахтанга Кіпіані

6 Вересня 2019
4853
6 Вересня 2019
17:32

«Еспресо» у новому сезоні запустить проєкти Романа Скрипіна і Вахтанга Кіпіані

4853
Канал «Еспресо» оголосив про старт нового телевізійного сезону, у рамках якого запустить низку нових проєктів. Телеканал також продовжив по буднях прямі ефіри до 23:00.
«Еспресо» у новому сезоні запустить проєкти Романа Скрипіна і Вахтанга Кіпіані
«Еспресо» у новому сезоні запустить проєкти Романа Скрипіна і Вахтанга Кіпіані

Про це 6 вересня повідомляє пресслужба каналу.  

Щовечора з понеділка по середу о 22:00 в оновленому форматі на «Еспресо» виходитиме «Політичний МаринаД» з Мариною Данилюк-Ярмолаєвою.

«Тиждень з Марією Гурською» по п’ятницях о 16:10 підбиватиме політичні підсумки в прямому ефірі з гостями – політиками та експертами, з особливим фокусом на процесах боротьби з корупцією, економіці та міжнародній політиці.

З 30 серпня щоп’ятниці о 19:30 у прямому ефірі виходить авторська програма «Червона лінія з Сергієм Висоцьким». «Кожен випуск проєкту буде присвячено тим червоним лініям, які не має права переходити влада, щоб не поставити під загрозу українську державність», – розповіла головна редакторка каналу Світлана Самойленко

П’ятничний прайм о 20:30 продовжуватиме «ЧБ шоу» Богдана Буткевича у жанрі політичної сатири.

О 21:30 в  ефірі з’явиться програма «Редколегія» журналіста Романа Скрипіна, яка раніше виходила на ютуб-каналі Skrypin.ua.

Крім того, пресслужба каналу повідомляє, що сітка вихідних також зазнає значних змін.

Зокрема, о 20:00 в суботу і неділю виходитимуть європейські документальні програми на гострі теми. 

Програмна директорка телеканалу Марія Гурська пояснює: «Ми обрали два тематичні напрямки – історія та безпека. Історія другої світової, боротьба з нацизмом, портрети світових лідерів минулого сторіччя, знову є у фокусі найбільших світових виробників телевізійної продукції, які повернулися до осмислення уроків ХХ сторіччя через пофарбовані архіви. <…> Перлиною в історичній колекції є двосерійний фільм Девіда Корна-Бжози "Гітлер проти Сталіна: Орел і Лев", а також серіал "Гітлерюгенд". Обидва фільми мають рекордний рейтинг на IMDB. Щодо безпеки, не пропустіть серіал "Військовий корабель: життя у морі" про життя на есмінці Королівського флоту Великобританії HMS Duncan, який регулярно після початку агресії РФ бере участь у спільних навчаннях НАТО і ВМС України, та про його семимісячну місію з патрулювання Чорного та Середземного морів».  

У новому сезоні «Еспресо» продовжить співпрацю з французьким національним мовником France24 – щосуботи о 12:10 в ефір виходитиме українською програма про технічні новинки «ТЕСН24».

У ефір каналу повертається проєкт «Досьє» з Сергієм Руденком – виходитиме о 21:00 по суботах.

У неділю о 21:00 на «Еспресо» виходитиме «Історична правда з Вахтангом Кіпіані», яка пішла з телеканалу ZIK 15 червня після того, як канал купив соратник Віктора Медведчука Тарас Козак

«До програм про політику, культуру і правозахист в новому сезоні на "Еспресо" додадуться окремі проєкти про спорт та економіку. "Футбольний формат" з ведучими Андрієм Малиновським та Роберто Моралесом виходить двічі на тиждень – щопонеділка о 20-30 та щоп’ятниці о 18-30», – зазначається в повідомленні.

Також на каналі виходитимуть два економічних огляди – «Еспресо: капітал» щосуботи о 13:30 (публічно підтримуватиме ринкові зміни та підприємництво та пояснюватиме глобальні та локальні економічні процеси). Водночас «Еспресо: гаманець» о 7:30 ранку по буднях присвячений питанням формування сімейного бюджету.

Фото: Еспресо

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4853
Читайте також
28.12.2019 10:01
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
8 007
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду