detector.media
06.09.2019 17:32
«Еспресо» у новому сезоні запустить проєкти Романа Скрипіна і Вахтанга Кіпіані
«Еспресо» у новому сезоні запустить проєкти Романа Скрипіна і Вахтанга Кіпіані
Канал «Еспресо» оголосив про старт нового телевізійного сезону, у рамках якого запустить низку нових проєктів. Телеканал також продовжив по буднях прямі ефіри до 23:00.

Про це 6 вересня повідомляє пресслужба каналу.  

Щовечора з понеділка по середу о 22:00 в оновленому форматі на «Еспресо» виходитиме «Політичний МаринаД» з Мариною Данилюк-Ярмолаєвою.

«Тиждень з Марією Гурською» по п’ятницях о 16:10 підбиватиме політичні підсумки в прямому ефірі з гостями – політиками та експертами, з особливим фокусом на процесах боротьби з корупцією, економіці та міжнародній політиці.

З 30 серпня щоп’ятниці о 19:30 у прямому ефірі виходить авторська програма «Червона лінія з Сергієм Висоцьким». «Кожен випуск проєкту буде присвячено тим червоним лініям, які не має права переходити влада, щоб не поставити під загрозу українську державність», – розповіла головна редакторка каналу Світлана Самойленко

П’ятничний прайм о 20:30 продовжуватиме «ЧБ шоу» Богдана Буткевича у жанрі політичної сатири.

О 21:30 в  ефірі з’явиться програма «Редколегія» журналіста Романа Скрипіна, яка раніше виходила на ютуб-каналі Skrypin.ua.

Крім того, пресслужба каналу повідомляє, що сітка вихідних також зазнає значних змін.

Зокрема, о 20:00 в суботу і неділю виходитимуть європейські документальні програми на гострі теми. 

Програмна директорка телеканалу Марія Гурська пояснює: «Ми обрали два тематичні напрямки – історія та безпека. Історія другої світової, боротьба з нацизмом, портрети світових лідерів минулого сторіччя, знову є у фокусі найбільших світових виробників телевізійної продукції, які повернулися до осмислення уроків ХХ сторіччя через пофарбовані архіви. <…> Перлиною в історичній колекції є двосерійний фільм Девіда Корна-Бжози "Гітлер проти Сталіна: Орел і Лев", а також серіал "Гітлерюгенд". Обидва фільми мають рекордний рейтинг на IMDB. Щодо безпеки, не пропустіть серіал "Військовий корабель: життя у морі" про життя на есмінці Королівського флоту Великобританії HMS Duncan, який регулярно після початку агресії РФ бере участь у спільних навчаннях НАТО і ВМС України, та про його семимісячну місію з патрулювання Чорного та Середземного морів».  

У новому сезоні «Еспресо» продовжить співпрацю з французьким національним мовником France24 – щосуботи о 12:10 в ефір виходитиме українською програма про технічні новинки «ТЕСН24».

У ефір каналу повертається проєкт «Досьє» з Сергієм Руденком – виходитиме о 21:00 по суботах.

У неділю о 21:00 на «Еспресо» виходитиме «Історична правда з Вахтангом Кіпіані», яка пішла з телеканалу ZIK 15 червня після того, як канал купив соратник Віктора Медведчука Тарас Козак

«До програм про політику, культуру і правозахист в новому сезоні на "Еспресо" додадуться окремі проєкти про спорт та економіку. "Футбольний формат" з ведучими Андрієм Малиновським та Роберто Моралесом виходить двічі на тиждень – щопонеділка о 20-30 та щоп’ятниці о 18-30», – зазначається в повідомленні.

Також на каналі виходитимуть два економічних огляди – «Еспресо: капітал» щосуботи о 13:30 (публічно підтримуватиме ринкові зміни та підприємництво та пояснюватиме глобальні та локальні економічні процеси). Водночас «Еспресо: гаманець» о 7:30 ранку по буднях присвячений питанням формування сімейного бюджету.

Фото: Еспресо

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY