Стартувала акредитація ЗМІ до Верховної Ради нового скликання

Стартувала акредитація ЗМІ до Верховної Ради нового скликання

1 Серпня 2019
2066
1 Серпня 2019
12:33

Стартувала акредитація ЗМІ до Верховної Ради нового скликання

2066
З 1 серпня 2019 року відкрилася акредитація представників ЗМІ для висвітлення діяльності Верховної Ради України IX скликання.
Стартувала акредитація ЗМІ до Верховної Ради нового скликання
Стартувала акредитація ЗМІ до Верховної Ради нового скликання

Про це повідомляється на сайті парламенту.

«Просимо подавати документи на акредитацію у відповідності з чинним законодавством, зокрема, законом "Про інформацію" та Положенням про акредитацію журналістів і технічних працівників засобів масової інформації при Верховній Раді України (копія 1-2 сторінки паспорта обов’язково)», – йдеться в повідомленні.

Зразки заяв за посиланням.

Для акредитації необхідно подати до пресслужби Апарату Верховної Ради України комплект документів на ім’я керівника пресслужби:

  • поштою: 01008, м.Київ, вул. Грушевського, 5, пресслужба Апарату Верховної Ради України;
  • особисто за адресою: м.Київ, вул. Шовковична, 2 (бюро перепусток):
    • у понеділок-четвер з 9-30 до 10-00; з 12-00 до 12-30; з 16-00 до 17-00;
    • у п’ятницю з 9-30 до 10-00; з 12-00 до 12-30; з 15-00 до 16-00.

Телефони працівників пресслужби, відповідальних за проведення акредитації: 255-35-87 – Олеся Хицюк, e-mail: marchenko-o@rada.gov.ua.

Отримати картки акредитації можна за адресою:  вул. Садова, 3-а, к. 1111 особисто або за довіреністю, оформленою на бланку ЗМІ.

Пресслужба Апарату Верховної Ради наголошує, що згідно з Положенням про акредитацію метою акредитації є надання можливостей представникам ЗМІ для всебічного, об’єктивного та збалансованого висвітлення журналістами, технічними працівниками засобів масової інформації діяльності Верховної Ради України. «Нагадуємо, що рішенням Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики журналістів та ЗМІ, що не висвітлювали діяльність парламенту, було позбавлено карток акредитації», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 20 травня на інавгурації президент України Володимир Зеленський заявив про розпуск Верховної Ради восьмого скликання.

21 травня 2019 року на сайті президента оприлюднили указ про проведення позачергових виборів.

26 липня Центральна виборча комісія опрацювала 100% протоколів. Позачергові вибори до парламенту відбулися 21 липня 2019 ркоу. За результатами голосування безпрецедентну більшість отримує партія «Слуга народу», за яку проголосувало 43,16%. Загалом до нового складу Верховної Ради IX скликання проходить п’ять партій.

Фото: VoxUkraine

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2066
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду