«Інтер» підготував низку спецпроєктів до Дня хрещення Русі за участі УПЦ МП

«Інтер» підготував низку спецпроєктів до Дня хрещення Русі за участі УПЦ МП

26 Липня 2019
2319
26 Липня 2019
17:22

«Інтер» підготував низку спецпроєктів до Дня хрещення Русі за участі УПЦ МП

2319
На 27 і 28 липня телеканал «Інтер» підготував низку спецпроєктів та проведе трансляцію урочистостей до Дня хрещення Русі за участі духовенства Української православної церкви (Московського патріархату).
«Інтер» підготував низку спецпроєктів до Дня хрещення Русі за участі УПЦ МП
«Інтер» підготував низку спецпроєктів до Дня хрещення Русі за участі УПЦ МП

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«Інтер» 27 липня об 11:00 покаже документальний проєкт власного виробництва – «Києво-Печерська лавра. Фотографія тисячоліття». О 12:15 в ефір вийде інтерв'ю Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України (УПЦ МП) Онуфрія «про історичний вибір князя Володимира, що хрестив Русь, про сучасний стан Церкви, про гоніння, які переживає вона сьогодні, про складність предстоятельського служіння».

О 12:45 розпочнеться пряма трансляція «урочистого Молебня на Володимирській гірці в Києві і Всеукраїнської Хресної ходи з чудотворними іконами і мощами святих».

Крім того, 28 липня в 9:00 на «Інтері» відбудеться трансляція урочистої Божественної літургії з Києво-Печерської лаври, яку очолить «Онуфрій у співслужінні єпископату УПЦ і представників помісних православних церков».

Нагадаємо, що цього року до Дня хрещення України-Русі відбудуться два хресні ходи, які проводитимуть окремо помісна Православна церква України (ПЦУ) та Українська православна церква Московського патріархату (УПЦ МП): 27 липня – хресний хід УПЦ МП, 28 липня – хресний хід ПЦУ.

ПЦУ проведе 27 липня увечері богослужіння в Михайлівському золотоверхому соборі Києва, а 28 липня зранку літургію в Софіївському соборі, після чого відбудеться хресний хід до пам’ятника князю Володимиру на Володимирській гірці та молебень.

УПЦ МП проведе 27 липня вдень молебень на Володимирській гірці та хресний хід від пам’ятника князю Володимиру до Києво-Печерської лаври. А зранку 28 липня в лаврі відбудеться літургія.

Телеканали «112 Україна» та NewsOne проведуть 27 липня телемарафони, під час яких транслюватимуть хресну ходу УПЦ МП.

Фото: пресслужба Інтера

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2319
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду