ТЕТ анонсував оновлення телеканалу

ТЕТ анонсував оновлення телеканалу

18 Липня 2019
3823
18 Липня 2019
16:15

ТЕТ анонсував оновлення телеканалу

3823
З 12 серпня відбудеться оновлення телеканалу ТЕТ, зокрема, кольором каналу стане фіолетовий, а новим слоганом – «Тиць – і ти усміхаєшся!».
ТЕТ анонсував оновлення телеканалу
ТЕТ анонсував оновлення телеканалу

Про це повідомляє пресслужба каналу.

«Можемо підсумувати, що ж станеться на ТЕТ 12 серпня: кольором каналу стане фіолетовий, у ТЕТ з цього моменту буде новий слоган, а про нову графіку телеканал обіцяє розповісти окремо», – йдеться в повідомленні.

Крім того, на каналі повідомили, що до оновлення готуються і актори, яким потрібно пройти кастинг, щоб потрапити на ТЕТ.

«Фанові відео зі знаменитостями представляють цілий проєкт, який так і назвали "Кастинг на оновлений ТЕТ". У реалізації проєкту зберегли всю кухню записів акторських кастингів: є тільки виконавець, камера і закадровий голос, але про гумор не забули. Кастингує зірок, до слова, голос каналу – Андрій Твердак», – зазначається в повідомленні.

Окрім оновленої графіки і слогана, канал також обіцяє багато прем'єр.

Нагадаємо, 25 жовтня 2017 року телеканал ТЕТ запустив оновлений сайт tet.tv. Ресурс містить новини, інформацію про проекти каналу, телепрограму тощо. Особливістю сайту є lifestyle блог.

Фото: ТЕТ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3823
Читайте також
29.07.2021 11:50
«Детектор медіа»
3 762
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду