Женя Таллер та Настя Єлісєєва стали ведучими каналу ТЕТ

Женя Таллер та Настя Єлісєєва стали ведучими каналу ТЕТ

28 Грудня 2020
4162

Женя Таллер та Настя Єлісєєва стали ведучими каналу ТЕТ

4162
У новому сезоні вони запустять шоу «Зірки, чутки та Галлівуд».
Женя Таллер та Настя Єлісєєва стали ведучими каналу ТЕТ
Женя Таллер та Настя Єлісєєва стали ведучими каналу ТЕТ

Керівник рекламного агентства «WhyNot? Enot» Женя Таллер та блогерка Настя Єлісєєва стали новими ведучими телеканалу ТЕТ. Про це канал повідомив 28 грудня.

У новому сезоні вони запустять шоу «Зірки, чутки та Галлівуд», яке виходитиме щобудня. 

«У шоу "Зірки, чутки та Галлівуд", аналогів якого ще немає на українському телебаченні, вони будуть сміятися над факапами, найдорожчими і марними придбаннями, дивовижними витівками зірок. Подивившись шоу, глядач дізнається про найжахливіші подарунки фанатів, дивні райдери і прайси за корпоратив, як зірок вітчизняного, так і світового шоу-бізнесу. Це шоу про тих, кому зоряна хвороба знесла дах», – йдеться в описі.

Ведучі обидва з Первомайська, з юності грали в КВК, а в Києві заснували антипремію «Золотий батон» за сумнівні досягнення в шоу-бізнесі, за подобою американської «Золотої малини».

Женя Таллер — керівник рекламного агентства "WhyNot? Enot", яке працює з блогерами у сфері маркетингу впливів, ведучий, інстаблогер. Настя Єлісєєва – інстаблогерка та акторка.

Нагадаємо, влітку 2019 року відбулося оновлення телеканалу ТЕТ. У жовтні того ж року колишня генпродюсерка Paramount Comedy Оксана Петришин стала виконувачкою обов’язків генерального продюсера ТЕТ. 3 березня група «1+1 медіа» запустила HD-версію каналу.

Фото: ТЕТ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4162
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Перець
1206 дн. тому
Чому цих дорослих молодих людей звуть Женя і Настя? Чому не Євген і Анастасія? Вони пожиттєві інфантили?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду