Телеканал ТЕТ оновив свій сайт

Телеканал ТЕТ оновив свій сайт

26 Жовтня 2017
4569
26 Жовтня 2017
16:25

Телеканал ТЕТ оновив свій сайт

4569
Ресурс містить новини, інформацію про проекти каналу, телепрограму тощо. Особливістю сайту є lifestyle блог.
Телеканал ТЕТ оновив свій сайт
Телеканал ТЕТ оновив свій сайт

У середу, 25 жовтня, телеканал ТЕТ запустив оновлений сайт tet.tv.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі телеканалу ТЕТ.   

Ресурс містить інформацію про телепрограму, проекти і новини каналу. Особливістю сайту є lifestyle блог, в якому користувачі зможуть знайти багато цікавого та корисного з різних сфер життя. 

Розробкою сайту займався digital департамент 1+1 media. На сайті інтегровано нову VOD-платформу 1+1 video, на якій міститься весь контент групи каналів 1+1 media, зокрема серіали, шоу та програми каналу ТЕТ.

«Нашою метою було повне оновлення сайту як digital-платформи каналу. Новий сайт відповідає сучасним трендам та потребам юзерів. Відтепер на tet.tv наші глядачі зможуть не тільки знайти найсвіжіші та найцікавіші новини про улюблені передачі та героїв. Але й, завдяки VOD – платформі 1+1 video, переглянути всі проекти, які були в ефірі ТЕТ. Також на сайті будуть розміщені анонси і кастинги нових проектів», - коментує маркетинг-директор ТЕТ Микола Ваганов.

На сайті передбачена можливість підписатися на новини, а згодом буде розроблена зручна система реєстрації в особистому кабінеті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4569
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду