ВД «Личности» повідомив про перезапуск однойменного журналу

ВД «Личности» повідомив про перезапуск однойменного журналу

24 Квітня 2019
1240
24 Квітня 2019
13:03

ВД «Личности» повідомив про перезапуск однойменного журналу

1240
Видавничий дім «Личности» повідомив, що з початку 2019 року змінив структуру власності, а також – про перезапуск журналу «Личности».
ВД «Личности» повідомив про перезапуск однойменного журналу
ВД «Личности» повідомив про перезапуск однойменного журналу

Про це повідомляє прес-служба ВД.

Журнал провів зустріч з представниками рекламних агентств, на якій було оголошено про перезапуск проекту, ініційованого новими акціонерами.

«З початку 2019 року видавничий дім "Личности" змінив структуру власності. Головним акціонером журналу стала компанія "Смарт Прес Україна", яка протягом останніх років працює в якості дистриб'ютора періодичних видань на основі стратегічного партнерства з одним з найбільших приватних підписних агентств України – компанією "АС-Медіа"», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вже був представлений квітневий випуск журналу «Личности» з оновленою обкладинкою і розширеним контентом. У кожному номері тепер будуть виходити, окрім історико-біографічних нарисів, нові рубрики в форматі короткого читання – «Історія в особах», «Афоризми», «Сінематіка», «Цікаві факти». У журналі з'явилася нова рубрика «Особистості UA» – рубрика про великих українців, яка буде виходити українською мовою.

Крім того, з березня до команди журналу приєдналася Тетяна Ларіна, яка стала комерційною директоркою. Протягом останніх трьох років вона була комерційною директоркою журналу «Фокус». Раніше працювала в комерційних службах провідних медіахолдингів країни, таких як «Мультимедіа Інвест Груп» і «Український Медіа Холдинг».

Нагадаємо, у 2006 році Видавничий дім «Личности» започаткував новий літературно-історичний журнал «Личности Украины». Цей проект присвячений відомим особистостям, що вплинули на долю Украины. Виходить двічі на місяць, тираж – 11 тисяч примірників. 
Фото: прес-служба ВД
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1240
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду