У Грузії стартував фестиваль українського кіно «Україна в фокусі»

У Грузії стартував фестиваль українського кіно «Україна в фокусі»

2 Травня 2019
1881
2 Травня 2019
14:10

У Грузії стартував фестиваль українського кіно «Україна в фокусі»

1881
У Тбілісі (Грузія) уже вп'яте відбувається фестиваль українського кіно «Україна у фокусі» («Ukraine in Focus»). Захід триватиме з 2 по 5 травня.
У Грузії стартував фестиваль українського кіно «Україна в фокусі»
У Грузії стартував фестиваль українського кіно «Україна в фокусі»

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

Фестиваль відбувається за підтримки Державного агентства України з питань кіно, посольства України в Грузії, Грузинського Національного кіноцентру, Одеського міжнародного кінофестивалю, а також Тбіліської Мерії.

Зазначається, що під час кінофестивалю у кінотеатрі «Амірані» глядачі побачать сім повнометражних фільмів та чотири короткометражних стрічки.

Програма фестивалю: захід відкриє дебютна робота режисера Ярослава Лодигіна – фільм «Дике поле». У п’ятницю, 3 травня, глядачам покажуть фільм Володимира Тихого «Брама». Суботу розпочне показ комедії Аркадія Непиталюка «11 дітей з Моршина», після цього — збірка короткометражних фільмів-переможців та учасників Одеського міжнародного кінофестивалю: «Зв’язок» (Жанна Озірна), «В радості, тільки в радості» (Марина Рощина), «Магнітна буря» (Ігор Ганський) та «Кров’янка» (Аркадій Непиталюк). Закриє день прем’єра фільму Тоні Ноябрьової «Герой мого часу». У неділю, 5 травня, глядачі можуть побачити сімейну комедію «Пригоди S Миколая» Семена Горова. Після драма «Коли падають дерева» режисерки Марисі Нікітюк. Закриває кінофестиваль стрічка «Вулкан» режисера Романа Бондарчука.

Організаторами фестивалю виступили продюсерські компанії FX Film Georgia та JS Films.

Покази пройдуть в кінотеатрі «Амірані», вхід за квитками. Згідно з повідомленням, усі фільми показуватимуть мовою оригіналу з англійськими та грузинськими субтитрами.

Нагадаємо, 27 квітня 2018 року в Тбілісі розпочався фестиваль українського кіно «Україна у фокусі» («Ukraine in Focus»). У рамках фестивалю було представлено дев'ять сучасних українських фільмів.

Фото: прес-служба Держкіно

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1881
Читайте також
31.03.2019 11:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
2 332
22.03.2019 21:35
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
1 030
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду