detector.media
02.05.2019 14:10
У Грузії стартував фестиваль українського кіно «Україна в фокусі»
У Грузії стартував фестиваль українського кіно «Україна в фокусі»
У Тбілісі (Грузія) уже вп'яте відбувається фестиваль українського кіно «Україна у фокусі» («Ukraine in Focus»). Захід триватиме з 2 по 5 травня.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

Фестиваль відбувається за підтримки Державного агентства України з питань кіно, посольства України в Грузії, Грузинського Національного кіноцентру, Одеського міжнародного кінофестивалю, а також Тбіліської Мерії.

Зазначається, що під час кінофестивалю у кінотеатрі «Амірані» глядачі побачать сім повнометражних фільмів та чотири короткометражних стрічки.

Програма фестивалю: захід відкриє дебютна робота режисера Ярослава Лодигіна – фільм «Дике поле». У п’ятницю, 3 травня, глядачам покажуть фільм Володимира Тихого «Брама». Суботу розпочне показ комедії Аркадія Непиталюка «11 дітей з Моршина», після цього — збірка короткометражних фільмів-переможців та учасників Одеського міжнародного кінофестивалю: «Зв’язок» (Жанна Озірна), «В радості, тільки в радості» (Марина Рощина), «Магнітна буря» (Ігор Ганський) та «Кров’янка» (Аркадій Непиталюк). Закриє день прем’єра фільму Тоні Ноябрьової «Герой мого часу». У неділю, 5 травня, глядачі можуть побачити сімейну комедію «Пригоди S Миколая» Семена Горова. Після драма «Коли падають дерева» режисерки Марисі Нікітюк. Закриває кінофестиваль стрічка «Вулкан» режисера Романа Бондарчука.

Організаторами фестивалю виступили продюсерські компанії FX Film Georgia та JS Films.

Покази пройдуть в кінотеатрі «Амірані», вхід за квитками. Згідно з повідомленням, усі фільми показуватимуть мовою оригіналу з англійськими та грузинськими субтитрами.

Нагадаємо, 27 квітня 2018 року в Тбілісі розпочався фестиваль українського кіно «Україна у фокусі» («Ukraine in Focus»). У рамках фестивалю було представлено дев'ять сучасних українських фільмів.

Фото: прес-служба Держкіно

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY