Порошенко запропонував Зеленському продовжити дискусію на Суспільному мовнику

Порошенко запропонував Зеленському продовжити дискусію на Суспільному мовнику

19 Квітня 2019
1197
19 Квітня 2019
20:06

Порошенко запропонував Зеленському продовжити дискусію на Суспільному мовнику

1197
Кандидат у президенти Петро Порошенко запропонував своєму опонентові Володимиру Зеленському продовжити дискусію під час офіційних національних дебатів у студії Суспільного мовника. Про це він сказав у заключному слові під час дебатів на НСК «Олімпійський».
Порошенко запропонував Зеленському продовжити дискусію на Суспільному мовнику
Порошенко запропонував Зеленському продовжити дискусію на Суспільному мовнику

«Крім звинувачень ми не почули від пана Володимира нічого ні щодо стратегії, ні щодо напрямків і кроків, як захистити державу», – заявив Петро Порошенко.

Він додав, що Володимиру Зеленському створив комфортні умови канал «1+1»: «Канал надав вам охорону, техніку, юридичне забезпечення – все, щоб ви мали можливість захопити нашу державу».

«Ми маємо захистити державу від вас, – додав Порошенко. – Ви не Голобородько. Ви сюди приїхали не на тролейбусі і велосипеді. Ви є головний провідник олігархів, і точно одного олігарха-втікача. Ви сьогодні закрили свою декларацію за 2018 рік. Що ви ховаєте від українського народу?»

У відповідь Володимир Зеленський коротко перелічив свої основні передвиборчі пропозиції: «Рівність усіх перед законом, зняття недоторканності, закон про імпічмент. Щодо мед реформи – якщо немає доступних ліків, лікарів – яка це нафіг реформа? З приводу доріг – нема що сказати, бо немає доріг. І з приводу війни – ми зробимо все, щоб її закінчити».

Однак Володимир Зеленський так і не відповів на пропозицію продовжити дебати на Суспільному.

Нагадаємо, що з 21:00 до 22:00 у студії Національної суспільної телерадіокомпанії України відбудуться офіційні національні дебати, проведення яких регламентовано законом і які фінансуються з державного бюджету. Якщо один з кандидатів не прийде на ці дебати, весь ефірний час буде надано іншому кандидату для передвиборної агітації. Раніше представник штабу Володимира Зеленського повідомляв, що кандидат не прийде на дебати на Суспільному.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1197
Читайте також
23.04.2019 13:17
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
5 286
19.04.2019 17:05
«Детектор медіа»
0
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
самсон
1805 дн. тому
Порошенко уже задолбал президента Украины Зеленского своими дебатами. К людям не выходил пять лет а тут на тебе каждый божий день дебаты ему подавай. Наговорится на каторге, там будет ему свободное время для разговоров.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду