detector.media
11.02.2019 14:46
Суд арештував чоловіка, який обстріляв редакцію «Калуш.ФМ»
Суд арештував чоловіка, який обстріляв редакцію «Калуш.ФМ»
Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області задовольнив клопотання слідчого та арештував на 60 діб мешканця Калушу, який обстріляв вікно місцевої радіостанції та поранив поліцейського

Про це повідомляє Судова влада України.

Нагадаємо, 8 лютого об 11:40 у місті Калуш (Івано-Франківська область) місцевий житель обстріляв редакцію «Калуш ФМ», а потім поранив працівника поліції ножем під час затримання.

Поліція відкрила два кримінальних провадження – за ч.2. ст.348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та та ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

За повідомленням суду, чоловік перебував у стані алкогольного і наркотичного сп’яніння. У вікно радіостанції він стріляв із пневматичної рушниці. 

«Слідчий суддя Калуського міськрайонного суду Кардаш О.І. ухвалила клопотання задовольнити та застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. Враховуючи, що злочин було вчинено із застосуванням насильства розмір застави в такому випадку не визначався», – йдеться на сайті Судової влади України.

Зазначено, що злочин, у вчиненні якого підозрюється чоловік, є особливо тяжким. Йому загрожує арешт строком на 10 років або довічне позбавлення волі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY