Ігор Коломойський: Без телевізора ти не олігарх

Ігор Коломойський: Без телевізора ти не олігарх

29 Листопада 2018
5673
29 Листопада 2018
12:30

Ігор Коломойський: Без телевізора ти не олігарх

5673
Олігарх та власник каналів групи «1+1» Ігор Коломойський вважає телебачення першої владою.
Ігор Коломойський: Без телевізора ти не олігарх
Ігор Коломойський: Без телевізора ти не олігарх

Про це він сказав в інтерв’ю  шеф-редактору сайта LB.ua Соні Кошкіной під час її авторської програми KishkiNa.

«Без телевізора ти не олігарх, – сказав він, – Я вважаю, що телевізор – це перша влада. Телевізор – це публічність, те, за що б’ються усі наші активісти, і єврооптимісти, і грантоєди (їх образливо називають). Тобто громадянське суспільство. Союз громадянського суспільства з громадськими активістами без всіляких жупелів та образ, що це продажні олігархічні ЗМІ могли б змінити нашу країну на краще».

Також у інтерв’ю пан Коломойський розмірковував над долею олігархів, яка склалась після 2014 року: «У результаті втечі у Росію Януковича за ним  пішли інші, більш значні – як Курченко чи Саша Янукович, чи більш дрібні бізнесмени, які втратили увесь свій вплив. Кому це все дісталось? Мені нічого не дісталось, і не відломилось. Але мені це і не треба. Пінчук з цього також нічого не отримав. У Фірташа теж не з’явилось».

Ігор Коломойський згадав і про Ріната Ахметова (власника «Медіа Група Україна»), зазначивши, що з «олігархічного набору у нього є тільки «телевізор»: «Я не засуджую Ахметова, який заробляє на Ротердамі+. Якщо буде Ротердам+++ він теж буде на цьому заробляти. Бо він грає у ті ігри, де правила прописала влада. Так, у нього є вплив, розуміння, давні зв’язки, його чують. У нього є тільки телевізор з усього олігархічного набору».

Під час інтерв'ю із Сонею Кошкіною він також повідомив, що не є бенефіціаром продакшину «Студія Квартал 95».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5673
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду