detector.media
29.11.2018 12:30
Ігор Коломойський: Без телевізора ти не олігарх
Ігор Коломойський: Без телевізора ти не олігарх
Олігарх та власник каналів групи «1+1» Ігор Коломойський вважає телебачення першої владою.

Про це він сказав в інтерв’ю  шеф-редактору сайта LB.ua Соні Кошкіной під час її авторської програми KishkiNa.

«Без телевізора ти не олігарх, – сказав він, – Я вважаю, що телевізор – це перша влада. Телевізор – це публічність, те, за що б’ються усі наші активісти, і єврооптимісти, і грантоєди (їх образливо називають). Тобто громадянське суспільство. Союз громадянського суспільства з громадськими активістами без всіляких жупелів та образ, що це продажні олігархічні ЗМІ могли б змінити нашу країну на краще».

Також у інтерв’ю пан Коломойський розмірковував над долею олігархів, яка склалась після 2014 року: «У результаті втечі у Росію Януковича за ним  пішли інші, більш значні – як Курченко чи Саша Янукович, чи більш дрібні бізнесмени, які втратили увесь свій вплив. Кому це все дісталось? Мені нічого не дісталось, і не відломилось. Але мені це і не треба. Пінчук з цього також нічого не отримав. У Фірташа теж не з’явилось».

Ігор Коломойський згадав і про Ріната Ахметова (власника «Медіа Група Україна»), зазначивши, що з «олігархічного набору у нього є тільки «телевізор»: «Я не засуджую Ахметова, який заробляє на Ротердамі+. Якщо буде Ротердам+++ він теж буде на цьому заробляти. Бо він грає у ті ігри, де правила прописала влада. Так, у нього є вплив, розуміння, давні зв’язки, його чують. У нього є тільки телевізор з усього олігархічного набору».

Під час інтерв'ю із Сонею Кошкіною він також повідомив, що не є бенефіціаром продакшину «Студія Квартал 95».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY