Держкомтелерадіо оголосив тендер на надання інформпослуг на 7 млн грн

Держкомтелерадіо оголосив тендер на надання інформпослуг на 7 млн грн

21 Вересня 2018
1216
21 Вересня 2018
14:30

Держкомтелерадіо оголосив тендер на надання інформпослуг на 7 млн грн

1216
Держкомтелерадіо оголосив тендер на організацію і проведення двох інформаційних кампаній та всеукраїнського конкурсу.
Держкомтелерадіо оголосив тендер на надання інформпослуг на 7 млн грн
Держкомтелерадіо оголосив тендер на надання інформпослуг на 7 млн грн

Про це повідомили в прес-службі органу.

Держкомтелерадіо оголосив про тендерну закупівлю рекламних та маркетингових послуг з організації та проведення ще двох кампаній щодо європейської  та євроатлантичної інтеграції України. Також через відкриті торги буде закуплено послугу з організації  та проведення Всеукраїнського конкурсу на кращу публікацію в друкованих засобах інформації, кращу теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції.

Зокрема за допомогою відкритих торгів буде визначено виконавця для проведення кампанії з підвищення рівня поінформованості на тему «Співробітництво України-НАТО як каталізатор реформ». Очікувана вартість закупівлі – 2 млн. 619 тис. грн. Подання пропозицій можливе до 6 жовтня 2018 року.

Метою другої інформаційної кампанії, виконавця якої буде визначено через відкриті торги, є підвищення рівня поінформованості громадян України з питань європейської інтеграції у частині впровадження підприємницької діяльності, освітніх і наукових преференцій, підтримки розвитку сфери культури. На цю кампанію держава виділяє  4 млн. 120 тис. грн. Подавати пропозиції на участь у тендері також можна до 6 жовтня.

На організацію і проведення Всеукраїнського конкурсу на кращу публікацію в друкованих засобах інформації, кращу теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції державою буде виділено 261 тис. грн. Свої пропозиції щодо участі у тендерних закупівлях охочі повинні подати до 4 жовтня 2018 року.

Проведення обох кампаній і конкурсу заплановано до кінця року.

Оголошення та тендерну документацію розміщено на сайті Держзакупівлі. Онлайн та сайті PROZORRO вони доступні тут, тут і тут.

Нагадаємо, на початку місяця Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголосив тендерну закупівлю рекламних та маркетингових послуг з організації та проведення інформаційної та освітньої кампаній щодо європейської та євроатлантичної інтеграції України на понад 4 млн грн.

У червні Держкомтелерадіо оголосив про проведення процедури тендерних закупівель послуг з проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1216
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду