detector.media
21.09.2018 14:30
Держкомтелерадіо оголосив тендер на надання інформпослуг на 7 млн грн
Держкомтелерадіо оголосив тендер на надання інформпослуг на 7 млн грн
Держкомтелерадіо оголосив тендер на організацію і проведення двох інформаційних кампаній та всеукраїнського конкурсу.

Про це повідомили в прес-службі органу.

Держкомтелерадіо оголосив про тендерну закупівлю рекламних та маркетингових послуг з організації та проведення ще двох кампаній щодо європейської  та євроатлантичної інтеграції України. Також через відкриті торги буде закуплено послугу з організації  та проведення Всеукраїнського конкурсу на кращу публікацію в друкованих засобах інформації, кращу теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції.

Зокрема за допомогою відкритих торгів буде визначено виконавця для проведення кампанії з підвищення рівня поінформованості на тему «Співробітництво України-НАТО як каталізатор реформ». Очікувана вартість закупівлі – 2 млн. 619 тис. грн. Подання пропозицій можливе до 6 жовтня 2018 року.

Метою другої інформаційної кампанії, виконавця якої буде визначено через відкриті торги, є підвищення рівня поінформованості громадян України з питань європейської інтеграції у частині впровадження підприємницької діяльності, освітніх і наукових преференцій, підтримки розвитку сфери культури. На цю кампанію держава виділяє  4 млн. 120 тис. грн. Подавати пропозиції на участь у тендері також можна до 6 жовтня.

На організацію і проведення Всеукраїнського конкурсу на кращу публікацію в друкованих засобах інформації, кращу теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції державою буде виділено 261 тис. грн. Свої пропозиції щодо участі у тендерних закупівлях охочі повинні подати до 4 жовтня 2018 року.

Проведення обох кампаній і конкурсу заплановано до кінця року.

Оголошення та тендерну документацію розміщено на сайті Держзакупівлі. Онлайн та сайті PROZORRO вони доступні тут, тут і тут.

Нагадаємо, на початку місяця Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголосив тендерну закупівлю рекламних та маркетингових послуг з організації та проведення інформаційної та освітньої кампаній щодо європейської та євроатлантичної інтеграції України на понад 4 млн грн.

У червні Держкомтелерадіо оголосив про проведення процедури тендерних закупівель послуг з проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY