У Києві «мінували» канал «Інтер» – поліція

У Києві «мінували» канал «Інтер» – поліція

27 Липня 2018
1617
27 Липня 2018
11:37

У Києві «мінували» канал «Інтер» – поліція

1617
Уранці 27 липня до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що будівлю телеканалу «Інтер» на вул. Дмитрівській, 30 заміновано. Під час обстеження приміщення вибухонебезпечних предметів не виявлено
У Києві «мінували» канал «Інтер» – поліція
У Києві «мінували» канал «Інтер» – поліція

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на одного зі співробітників каналу. 

«Повідомлення було о 7-й ранку. Дзвінок виявився неправдивим. Зараз усе нормально, навіть ролети на вікнах відкриті», – розказав агентству співробітник «Інтера».

Інформацію про «мінування» «Детектору медіа» підтвердили у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Києві.

«До поліції поступила інформація про мінування. Три години тому закінчилася ретельна перевірка телеканалу. На місці не було виявлено вибухонебезпечних пристроїв. Евакуація не проводилась», – прокоментували в поліції.

Також у відділі комунікацій повідомили, що за даним фактом ніяких проваджень не відкривалось.

Нагадаємо, раніше вже повідомлялось про «мінування» каналів. 17 листопада, на лінію «102» Національної поліції зателефонував невідомий і повідомив про мінування 12 об'єктів - серед них і ТРЦ «Україна», канал ICTV, станція метро «Либідська» та ТРЦ «Атмосфера».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1617
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду