Оголошено фільм-закриття 9-го Одеського кінофестивалю

Оголошено фільм-закриття 9-го Одеського кінофестивалю

8 Липня 2018
1655

Оголошено фільм-закриття 9-го Одеського кінофестивалю

1655
Стрічкою, яка закриє ОМКФ, стане картина французького режисера П’єра Сальвадорі «Звільнені!» за участю Одрі Тоту.
Оголошено фільм-закриття 9-го Одеського кінофестивалю
Оголошено фільм-закриття 9-го Одеського кінофестивалю

Про це повідомляється на сайті Одеського кінофестивалю.

Повідомляється, що комедійна драма «Звільнені!» (En liberté!) розповідає про детектива Івонн, яка живе в містечку на Французькій Рив’єрі. Івонн – молода вдова офіцера поліції та місцевого героя Санті. Вона дізнається, що її чоловік не був таким зразковим, як про нього думав їхній син: молодик Антуан провів 8 років за ґратами у якості його цапа-відбувайла. Івонн готова на все, щоб допомогти дуже привабливому Антуанові повернутися до дружини і звичного життя. На все, окрім розкриття правди. Антуанові складно пристосуватися до життя на волі, де в нього доволі швидко їде дах. Відтоді починається низка вражаючих подій.

Одну з головних ролей зіграла французька актриса Одрі Тоту («Амелі»). Це не перша її робота з режисером П’єром Сальвадорі. У 2006 році вона знялась у його картині «Фатальна красуня», а у 2010 вийшла стрічка з її участю «Випадковий роман».

У кіно П’єр Сальвадорі дебютував у 1993 році з картиною «Жива мішень» сценарій до якої написав власноруч. Відтоді ним було відзнято більше десяти фільмів.

Картина «Звільнені!» отримала нагороду Консорціуму письменників і композиторів «Двотижневика режисерів» Каннського кінофестивалю-2018.

Показ фільму «Звільнені» відбудеться 21 липня, у день урочистого закриття 9-го Одеського кінофестивалю, у Фестивальному палаці.

Нагадаємо, що Одеський кінофестиваль пройде з 13 по 21 липня. До міжнародного конкурсу відібрано 12 повнометражних стрічок із 19 країн (враховуючи копродукцію). До конкурсу європейських документальних фільмів увійшли 8 робіт. Національний конкурс буде представлений 5 повнометражними та 10 короткометражними стрічками. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1655
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду