Telegram уночі працював з перебоями в Європі, США та в РФ

Telegram уночі працював з перебоями в Європі, США та в РФ

1 Липня 2018
1167

Telegram уночі працював з перебоями в Європі, США та в РФ

1167
Мессенджер Telegram у ніч із 30 червня на 1 липня був недоступний або працював некоректно в США, Італії, Великобританії, Нідерландах і Франції, а також в Росії.
Telegram уночі працював з перебоями в Європі, США та в РФ
Telegram уночі працював з перебоями в Європі, США та в РФ

Про це повідомляє Ліга.Бізнес, посилаючись на Downdetector.

Telegram був недоступний або працював некоректно в Італії, Великобританії, Нідерландах і Франції, а також в РФ.

Перебої траплялися і в декількох американських штатах. 45% користувачів не могли отримувати або відправляти повідомлення, у 43% були проблеми з підключенням до сервера, 11% не могли увійти в свій аккаунт, уточнює Downdetector.

Як повідомляв «Детектор медіа», наприкінці квітня в Україні та інших європейських країнах стався збій у роботі Telegram, причиною якого засновник месенджера Павло Дуров назвав перегрів групи серверів.

«Серйозний перегрів однієї з груп серверів Telegram може привести до проблем з підключенням до месенджеру в європейських користувачів протягом наступних кількох годин», - написав він тоді.

Сервіс Downdetector, який відстежує роботу інтернет-ресурсів, опублікував карту збоїв у роботі месенджера, згідно якої найбільше збоїв в роботі Telegram зафіксували у Великій Британії, Німеччині, Нідерландах, Італії та в Україні.

Раніше повідомлялося, що тривалий збій месенджера Telegram 29 березня дозволив шахраям заробити більше 27 тисяч доларів на фальшивому пості Павла Дурова.

Фото: Gagadget

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1167
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду