detector.media
01.07.2018 11:52
Telegram уночі працював з перебоями в Європі, США та в РФ
Telegram уночі працював з перебоями в Європі, США та в РФ
Мессенджер Telegram у ніч із 30 червня на 1 липня був недоступний або працював некоректно в США, Італії, Великобританії, Нідерландах і Франції, а також в Росії.

Про це повідомляє Ліга.Бізнес, посилаючись на Downdetector.

Telegram був недоступний або працював некоректно в Італії, Великобританії, Нідерландах і Франції, а також в РФ.

Перебої траплялися і в декількох американських штатах. 45% користувачів не могли отримувати або відправляти повідомлення, у 43% були проблеми з підключенням до сервера, 11% не могли увійти в свій аккаунт, уточнює Downdetector.

Як повідомляв «Детектор медіа», наприкінці квітня в Україні та інших європейських країнах стався збій у роботі Telegram, причиною якого засновник месенджера Павло Дуров назвав перегрів групи серверів.

«Серйозний перегрів однієї з груп серверів Telegram може привести до проблем з підключенням до месенджеру в європейських користувачів протягом наступних кількох годин», - написав він тоді.

Сервіс Downdetector, який відстежує роботу інтернет-ресурсів, опублікував карту збоїв у роботі месенджера, згідно якої найбільше збоїв в роботі Telegram зафіксували у Великій Британії, Німеччині, Нідерландах, Італії та в Україні.

Раніше повідомлялося, що тривалий збій месенджера Telegram 29 березня дозволив шахраям заробити більше 27 тисяч доларів на фальшивому пості Павла Дурова.

Фото: Gagadget

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY