Кіберполіція шукає собі в штат «білих хакерів»

Кіберполіція шукає собі в штат «білих хакерів»

6 Квітня 2018
1430
6 Квітня 2018
09:45

Кіберполіція шукає собі в штат «білих хакерів»

1430
Департаменті кіберполіції Національної поліції України вирішило збільшити кількість співробітників у підрозділах «білих хакерів» та оголосило про набір
Кіберполіція шукає собі в штат «білих хакерів»
Кіберполіція шукає собі в штат «білих хакерів»

Про це повідомляється на сайті Кіберполіції.

Зазначено, що підрозділи «білих хакерів» були створені в Департаменті кіберполіції Національної поліції України два роки тому.

Офіційний старт конкурсу відбудеться 10 квітня 2018 року. Подача електронних заяв на участь у конкурсі відбуватиметься через систему відбору кадрів до Національної поліції України, яка доступна за посиланням  у розділі «Відкриті конкурси» (пряме посилання буде доступне після старту конкурсу).

За повідомленням Кіберполіції, заробітна платня становитиме від 25 тис грн до 50 тис грн.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, Департамент кіберполіції Національної поліції України брав участь у викритті у Сполучених Штатах Америки мережі, яку підозрюють у кіберзлочинах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1430
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду